Beşiktaş'a kendimi feda ettim

Beşiktaş'a kendimi feda ettim

Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba, "Kimse kendini feda etmedi, ben kendimi feda ettim" dedi.

2013.05.02 12:04 - Son Güncellenme: 2013.05.02 12:04 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Beşiktaş'a kendimi feda ettim

 AMK'nın haberine göre, Samet Aybaba pandoranın kutusunu açtı. Orduspor maçında bazı taraftarların küfürlerine maruz kalan tecrübeli çalıştırıcı kırgınlığını dikkat çekici sözlerle dile getirdi.

Siyah-beyazlı camianın önde gelen isimlerinden Hasan Bozkurter ve İskenderunlu işadamı Zeki Sözer ile önceki gün yemek yiyen Aybaba, içini döktü. Yeşilköy Ayvaz Balık'da yenilen yemekte Bozkurter, Orduspor maçında protestolara maruz kalan Aybaba'ya, "Hocam sen başarılısın. Sezon başında kimse bu takımın şampiyonluğa oynayacağını tahmin etmezdi. Tribünlerde devamlı böyle olaylar yaşanmıştır. Bunları kafana takma" dedi.

'Kendimi feta ettim'
Tepkiler karşısında oldukça üzgün olduğu gözlenen Samet Aybaba ise "Çok üzüldüm. Ben küfür yemeyi hak etmedim. Beşiktaş'ta kimse kendini feda etmedi, ben kendimi feda ettim. Ben gençliğimi Beşiktaş'a verdim. Şimdi de Beşiktaş'ta ölüyorum. Ben sıradan bir insan değilim, kongre üyesiyim, bu takımda kaptanlık yaptım, takımın hocasıyım. Önüme ne koydularsa hiç soru sormadan imza attım, bu futbolcuyken de hocayken de böyle oldu. Tribünde bana edilen küfürleri bir kişi sokakta yüzüme edebilir mi?" ifadelerini kullandı.

'Üç dört gol atsalar böyle olmazdı'
Sözlerine devam eden Aybaba, takımın ikinci yarıda düşüşe geçmesiyle alakalı olarak ise "Holosko ve Almeida ikinci yarıda ortada gözükmediler. İlk yarıda 8'er 9'ar gol atan iki utbolcu biraz destek verse bunları konuşmuyorduk. En azından 3-4 gol atsalardı şimdi 6 puan daha almış olurduk" diye konuştu. Takımda kalıp kalmayacağı konusunda net bir şey söylemeyen Aybaba, gelecek sezona dair de kısaca "Beşiktaş'a bir tane yıldız almak yetmez. Beşiktaş, kalitesi çok daha yüksek futbolcular almak zorunda" ifadesini kullandı. 

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2013.05.02 12:04 - Son Güncellenme: 2013.05.02 12:04 - HABER MERKEZİ
A