Beşiktaş 1-0 MP Antalyaspor

Beşiktaş 1-0 MP Antalyaspor

Süper Lig'de 29. haftanın son maçında Beşiktaş, Medical Park Antalyaspor'u İnönü Stadı'nda 1-0 mağlup etti. Böylece Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray gibi haftayı 1-0'lık galibiyet ile noktalamış oldu. Ayrıca Süper Lig'de bu hafta oynanan dokuz maçın sekizi 1-0 sona erdi.

2013.04.15 22:19 - Son Güncellenme: 2013.04.15 22:20 - Spor
A
Beşiktaş 1-0 MP Antalyaspor

Mete Kalkavan'ın yönettiği mücadelenin tek golünü 56. dakikada Olcay Şahan kaydetti.


Stat: BJK İnönü
Hakemler: Mete Kalkavan, Orkun Aktaş, Serkan Akarca
Beşiktaş: McGregor, Hilbert, Escude, Ersan Gülüm, Gökhan Süzen, Holosko (Dk. 77 Dentinho), Necip Uysal, Veli Kavlak (Dk. 55 Oğuzhan Özyakup), Olcay Şahan, Fernandes, Mustafa Pektemek (Dk. 88 Mehmet Akgün)
Medical Park Antalyaspor: Ndjock, Koray Arslan, Emre Güngör, Deniz Barış, Ergün Teber, İbrahim Dağaşan, Murat Duruer (Dk. 71 Ömer Şişmanoğlu), Isaac, Aissati (Dk. 90 1 Emrah Başsan), Tita, Diarra (Dk. 77 Janda)
Gol: Dk. 57 Olcay Şahan (Beşiktaş)
Sarı kartlar: Dk. 51 Emre Güngör, Dk. 67 Deniz Barış, Dk. 90 İbrahim Dağaşan (Medical Park Antalyaspor), Dk. 61 Ersan Gülüm, Oğuzhan Özyakup (Maç bittikten sonra) (Beşiktaş)

MAÇIN AYRINTILARI

Kımıldaşmak Yassak kardeşim..!! - Orhan CAN yazdı

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'deki Medical Park Antalyaspor maçıyla, bir ay sonra İstanbul'daki taraftarının karşısına çıktı. BJK İnönü Stadı'nda en son 16 Mart Cumartesi günü Kasımpaşa ile karşılaşan siyah-beyazlılar, milli maçlar nedeniyle lige verilen ara ve deplasmanda üst üste oynanan 2 maçın ardından, 31 gün sonra taraftarıyla hasret giderdi.

Siyah-beyazlı taraftarlar, Medical Park Antalyaspor maçında takımlarını yalnız bırakmadı.İstanbul'daki soğuk ve yağışlı havaya rağmen, yaklaşık 25 bin sporsever tribünlerden takımlarına destek verdi.

Kadroda 3 değişiklik

Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba, Medical Park Antalyaspor maçında, son Bursaspor karşılaşmasının kadrosundan 3 değişiklik yaparak, takımını sahaya sürdü. Sakatlığı bulunan İbrahim Toraman'ın yerine savunmanın göbeğinde Ersan Gülüm forma giydi. Oğuzhan Özyakup'un yerine Filip Holosko, Mehmet Akgün'ün yerine de Necip Uysal forma giyerken, forvette yine Mustafa Pektemek görev aldı. En son 2. haftadaki Galatasaray derbisinde İstanbul'da taraftarın karşısına çıkan Mustafa Pektemek, 26 hafta aradan sonra BJK İnönü Stadı'nda forma giydi.

Dentinho yine yedek, Sivok kadroda yok

Medical Park Antalyaspor maçında ilk 11'de forma giymesi beklenen Brezilyalı futbolcu Dentinho, yine yedek soyundu. Sakatlığının ardından geçen hafta takımla çalışmalara katlan Tomas Sivok ise henüz tam hazır olmadığı gerekçesiyle kadroya alınmadı. Bu arada, siyah-beyazlılarda genç futbolcu Ömer Arslan, ilk kez 18 kişilik maç kadrosunda yer aldı. Ömer'in yanı sıra Cenk Gönen, Dentinho, Oğuzhan Özyakup, Emre Özkan, Sinan Kurumuş ve Mehmet Akgün de yedek soyundu.

Aybaba'ya tepki, Özdilek'e alkış

Beşiktaşlı taraftarlar, takım kadroları ve teknik direktörlerin anons edilmesi sırasında teknik direktör Samet Aybaba'ya tepki gösterdi.Aybaba'nın isminin anons edilmesinin ardından, tribünlerden ıslıklı protestolar yükseldi. Siyah-beyazlı taraftarlar, Beşiktaş'ın eski futbolcusu Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek'i ise ayakta alkışlayıp, "Şifo Mehmet" diye tezahüratlar yaptı. Taraftarlar, Özdilek'e Beşiktaş atkısı hediye etti. Öte yandan, Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Portekizli Carlos Carvalhal de karşılaşmayı protokol tribününden izledi.

Medical Park Antalyaspor cephesi

Medical Park Antalyaspor'da sarı kart cezalıları Uğur İnceman ve kaleci Hakan Arıkan, Beşiktaş karşısında forma giyemedi. Hakan'ın yerine kaleyi Ndjock korurken, Uğur'un yerine de Murat Duruer sahada yer aldı.

Beş futbolcu ceza sınırında

Beşiktaş'ta, Medical Park Antalyaspor maçı öncesi öncesi 5 futbolcu sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Üçer sarı kartları bulunan Manuel Fernandes, Filip Holosko, Necip Uysal ve Emre Özkan ile 7 sarı kartı bulunan Veli Kavlak, mücadelede kart gördükleri takdirde cezalı duruma düşecek ve ligin 30. haftasındaki Akhisar Belediyespor maçında forma giyemeyecek.

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2013.04.15 22:19 - Son Güncellenme: 2013.04.15 22:20 - boş7
A