Beş golü kendi kalelerine atınca...

Beş golü kendi kalelerine atınca...

Endonezya'da bir futbol maçında atılan beş gol, iki takımın da ligden ihraç edilmesine sebep oldu.

2014.10.30 16:56 - Son Güncellenme: 2014.10.30 16:56 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Beş golü kendi kalelerine atınca...

Endonezya İkinci Futbol Ligi'nde 3-2 biten maçtaki 5 golün de futbolcularca kendi kalelerine atılması üzerine, Sleman ve Semarang kulüpleri, şike yapıldığı gerekçesiyle ligden ihraç edildi.

Endonezya Futbol Federasyonu'nun (PSSI) internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, 26 Ekim tarihinde Yogyakarta kentinde yapılan ikinci lig play-off karşılaşmasındaki 5 golün de kendi ağlarına atılması, Sleman ve Semarang takımlarının, bu sezon ligden ihraç edilmesine neden oldu.

86. dakikaya kadar gol sesi çıkmayan maçta, önce Slemanlı futbolcular kendi kalelerine 2, sonra da Semarang oyuncuları kendi filelerine 3 gol atmıştı.

İki ekibin de mafya tarafından desteklendiği iddia edilen Borneo Kulübü'nün yarı finaldeki rakibi olmamak için kendi kalelerine gol attığı öne sürülüyor.

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2014.10.30 16:56 - Son Güncellenme: 2014.10.30 16:56 - HABER MERKEZİ
A