Berrak Tüzünataç üstsüz poz verdi

Berrak Tüzünataç üstsüz poz verdi

Sosyal medya hesabından üstünün çıplak ve boyalı olduğu pozları paylaşan ünlü model Berrak Tüzünataç, takipçilerinden çok sayıda beğeni aldı. Paylaşımının sanatsal bir çalışma olduğunu söyleyen Tüzünataç'ın vücudundaki 'bla' yazısı dikkatlerden kaçmadı.

2020.12.14 01:26 - Son Güncellenme: 2020.12.14 01:29 - Magazin
A
Berrak Tüzünataç üstsüz poz verdi

Berrak Tüzünataç, sanatçı Burcu Karademir ve görsel sanatlar alanındaki çalışmalarıyla tanınan Esra Gülmen ile birlikte yeni bir projeye giriştiklerini duyurdu.

Tüzünataç paylaşımında projenin ayrıntılarıyla ilgili bilgi vermezken paylaştığı fotoğraf ilgi çekti. Üstsüz bir poz veren ünlü oyuncu, vücuduna 'bla bla bla' ifadelerini yazdı.

"BİZİ İZLEMEYE DEVAM EDİN"

Berrak Tüzünataç, paylaştığı karelerin altına, "Farklı yaratıcılık ve sanat dallarına odaklanan üç kadın sanatçı olarak; bizim için çok önemli olan bir şeyi tezahür ettirmek ve ifade etmek için iş birliği yaptık. Yani, her birimiz en iyi olduğumuz şeyi yaptık. Bu, herhangi bir marka veya dergi tarafından sipariş edilen bir 'iş' değil. Gerçekten önemli olan şeyleri yaratmak ve tezahür ettirmek için tüm potansiyelimizi kullanan biziz. Bizi izlemeye devam edin" notunu düştü. 

Diğer Magazin Haberleri için tıklayın


2020.12.14 01:26 - Son Güncellenme: 2020.12.14 01:29 - Eslem Ersen-pasif
A