Berrak Tüzünataç'ın küfür ettiği o mekan sahibi konuştu

Berrak Tüzünataç'ın küfür ettiği o mekan sahibi konuştu

Geçtiğimiz günlerde Çeşme'de genç oyuncu Çağatay Ulusoy ile şezlongda öpüşürken yakalanan Berrak Tüzünataç'ın ağır küfürler ettiği o mekan sahibi konuştu.

2012.07.06 21:33 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - Magazin - HABER MERKEZİ
A
Berrak Tüzünataç'ın küfür ettiği o mekan sahibi konuştu

Geçtiğimiz günlerde Çeşme 'de genç oyuncu Çağatay Ulusoy ile şezlongda öpüşürken yakalanan Berrak Tüzünataç'ın ağır küfürler ettiği o mekan sahibi konuştu.

Adını Feriha Koydum dizisinin Emir 'i Çağatay Ulusoy ile öpüşürken gazetecilerin kendilerini görüntülediğini duyunca şok olan ve öfkeyle yerinden kalkan Berrak Tüzünataç, soluğu mekanın sahibi Mehmet Özener 'in yanında almış ve Özener'e ağır küfürler ettiği iddia edilmişti.

Mehmet Özener, Kanaltürk ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programına telefonla bağlanarak o geceyi şöyle anlattı.

'Mekanda masalardan birinde oturuyordum Berrak Hanım sinirlenerek yanıma geldi. 'Senin çok iyi bi adam diyorlar ama...' dedi bildiğiniz şeyler oldu. 20-30 kişinin duyduğu hakaretlere maruz kaldım. Aslında hakaret yoktu, ağır küfür vardı. Ama ben genç bir bayan olmasına, alkollü olmasına vererek karşılık göstermedim. Olayın ne olduğunu da bilmiyorum. Olayı hakikaten görmedim. '

'O AN ÇILDIRMIŞ GİBİYDİ '

Berrak Tüzünataç'ın küfürler yağdırdığı sırada yanında Çağatay Ulusoy'un da olduğunu söyleyen Özener, 'Çağatay Son derece sessiz ve saygılıydı. Berrak Hanım epey bir küfür etti, herhalde rahatlamıştır. Berrak Hanım alkollü olmasaydı böyle bir davranışta bulunacağını sanmıyorum. O an çıldırmış gibiydi ama kendisinden özür beklemiyorum ' ifadelerini kullandı.

BEYAZ GAZETE 

Diğer Magazin Haberleri için tıklayın


2012.07.06 21:33 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - HABER MERKEZİ
A