Berna Şallı'nın mezarında yanan ışık 17 yıl sonra söndü

Berna Şallı'nın mezarında yanan ışık 17 yıl sonra söndü

Basenlerinden yağ aldırmak için 17 yıl önce ameliyat olduktan sonra hayatını kaybeden Berna Şallı ile ilgili yıllar sonra dikkat çeken bir bilgi ortaya çıktı. Berna Şallı'nın mezarında o günden beri yanan ışık söndü. Korktuğu için karanlıkta uyuyamayan Berna'nın mezarı, o günden bu yana ailesi tarafından aydınlatılıyordu.

2021.02.07 14:33 - Son Güncellenme: 2021.02.07 14:40 - Güncel
A
Berna Şallı'nın mezarında yanan ışık 17 yıl sonra söndü

Antalya'da basenlerindeki yağları aldırmak için girdiği ameliyatından sonra yaşamını yitiren 29 yaşındaki Berna Şallı'nın mezarında 17 yıldır yanan ışık söndü. Hayattayken korktuğu için karanlıkta uyuyamayan Şallı'nın mezarı, öldüğü günden bu yana ailesi tarafından aydınlatılıyordu. Ailesi başka bir ilçeye taşındığı için mezarın ışıkları artık yanmıyor.

KAHREDEN ÖLÜM: AŞIRI NARKOZ CANINDAN ETTİ

Sabah'tan Erdoğan Öztürk'ün haberine göre; bir kargo şirketinde çalışan ve evlilik hazırlığı yapan 65 kilo ağırlığındaki Berna Şallı, 17 yıl önce düğününe bir ay kala basenlerindeki yağı ameliyat ile aldırmak istedi. Dr. Edip Ilgaz tarafından liposuction yöntemiyle yapılan ameliyattan sonra taburcu olan genç kız tekrar rahatsızlandı. İkinci kez ameliyat masasına yatan talihsiz kız kalbinin durması sonucu hayatını kaybetti. Yapılan otopside genç kızın aşırı narkozdan öldüğü ortaya çıktı. Genç kızın ailesi, doktor Ilgaz hakkında dava açtı. Şallı'nın ölümünde kusurlu bulunan doktor, açılan tazminat davasında 81 bin lira ödemeye mahkûm edildi.

ANNESİ "KARANLIKTAN KORKARDI" DEDİ KIYAMADI

Berna Şallı'nın annesi, Ayşe Şallı, hayattayken kızı karanlıktan korktuğu için öldükten sonra kızının mezarını aydınlatmak istedi. Acılı anne, kızının mezarını aydınlatabilmek için Kepez ilçesindeki evini satıp, Muratpaşa ilçesinde Andızlı Mezarlığı'nın kenarındaki Balbey mahallesinden ev satın aldı. Kızının rahat uyuması için mezardan evine elektrik hattı çektirerek, kızının mezarını aydınlattı.

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2021.02.07 14:33 - Son Güncellenme: 2021.02.07 14:40 - Ali Yaşar
A