Berlusconi'den 'ayar! "Haydi şimdi konuşun..."

Berlusconi'den 'ayar! "Haydi şimdi konuşun..."

Barcelona'yı San Siro'da 2-0 mağlup eden AC Milan'da keyifler yerinde! AC Milan Başkanı Berlusconi açıklamalarda bulundu.

2013.02.21 16:50 - Son Güncellenme: 2013.02.21 16:50 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Berlusconi'den 'ayar! "Haydi şimdi konuşun..."

Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında kendi sahasında Barcelona'yı 2-0 yenerek rövanş maçı öncesi oldukça avantaj sağlayan AC Milan'da keyifler yerinde.

Özellikle Milan kulübü başkanı Silvio Berlusconi, sezonun ikinci yarısından itibaren takımının yükselen performanısını her fırsatta dile getiriyordu.

Berlusconi, 2-0 kazanılan Barcelona maçından sonrada açıklamalarına devam etti ve sezon başı takımının haksız yere eleştirildiğini dile getirdi.

Milan kulübü başkanı yaptığı açıklamada, "Dünyanın en iyi takımı olan Barcelona'yı çok fazla efor sarfetmeden yenmeyi başardık. Şuan Serie A'da ilk dörde kadar yükseldik ve dahada ilerilere gidebiliriz. Sezon başladıktan bir kaç hafta sonra bazı insanlar bizim bu sene ligde ölüm kalım savaşı vereceğimizi ve Avrupa'da çok fazla ileri gidemeyeceğimizi düşünüyordu ama bizim takımımıza karşı bu şekilde düşünen insanların biraz daha temkinli olmaları gerekirdi" diyerek sezon başında eleştiri yapanlara ince bir mesaj göndermiş odu.

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2013.02.21 16:50 - Son Güncellenme: 2013.02.21 16:50 - HABER MERKEZİ
A