Beren Saat: Yıldızların altında çıplak uyuyalım mı?

Beren Saat: Yıldızların altında çıplak uyuyalım mı?

Beren Saat, 47 yaşına basan eşi Kenan Doğulu'nun doğum gününü sosyal medya hesabından yaptığı romantik paylaşım ile kutladı. Oyuncu, "Yıldızların altında çıplak uyuyalım mı?" sözleriyle sosyal medyada gündem oldu.

2021.05.31 14:53 - Son Güncellenme: 2021.05.31 14:53 - Magazin
A
Beren Saat: Yıldızların altında çıplak uyuyalım mı?

Şu sıralar Kenan Doğulu ile Bodrum'da tatilde olan Beren Saat eşinin doğum gününü unutmadı. Sosyal medya hesabından eşi Kenan Doğulu ile çekildikleri fotoğrafları paylaşan Saat altına şu notu düştü:

"Seranatın bitince suya atlayalım mı? Bu uçuşta kimse bizi tanımıyorken yaramazlık yapalım mı? Yıldızların altında çıplak uyuyalım mı? Balayına Burning Man'e gidelim mi? Albüm mü yapsak? Ben seni bana hayır demediğin için çok sevdim. İyi ki doğdun aşkım..."

Beren Saat'in doğum günü mesajı sosyal medyada binlerce beğeni ve yorum aldı.

SİYAH MAYOSUYLA GÖZ KAMAŞTIRDI

2014 yılında nikah masasına oturan ve o zamandan beri birçok kez ayrılığın eşiğine gelerek evliliklerine bir dargın bir barışık devam eden Kenan Doğulu-Beren Saat çifti, Bodrum'da tatile çıktı.

Atiye dizisi ile beğeni toplayan Beren Saat siyah mayosu ile objektiflere yakalandı. Tek omuzlu siyah mayosu ile tüm bakışları üzerine toplayan güzel oyuncu sosyal medyada da ilgi odağı oldu.

Gazetecilerin görüntü almadığını gören Beren Saat'in rahat tavırları ise dikkatlerden kaçmadı.

Öte yandan yıllardır Acarkent'te oturan ünlü çift, Zekeriyaköy'de ev bakmaya başlamıştı. Bu semtte oturan yakın arkadaşı Belçim Bilgin ile bir eve bakarken görülen Beren Saat'in yanında eşi Kenan Doğulu yoktu.

Diğer Magazin Haberleri için tıklayın


2021.05.31 14:53 - Son Güncellenme: 2021.05.31 14:53 - Ali Yaşar
A