Beren Saat, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi!

Beren Saat, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi!

Sosyal medya hesabı üzerinden Sezen Aksu'ya destek paylaşımı yapan oyuncu Beren Saat, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ifadelerini eleştirdi. Saat, "Dilini koparırız demesine inanmak istemiyorum" dedi.

2022.01.23 13:30 - Son Güncellenme: 2022.01.23 13:30 - Magazin - HABER MERKEZİ
A
Beren Saat, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi!
00:28 Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Sezen Aksu'ya sert çıkış!

İLGİLİ VİDEO

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Sezen Aksu'ya sert çıkış!

Cumhurbaşkanı Erdoğan isim vermeden, Hazreti Adem ve Hazreti Havva'ya hakaret olarak nitelendirilen şarkı sözlerinin kabul edilemeyeceğini belirterek, "Hakaretlerin bini bir para. Bütün bunların karşısında dimdik duracak olanlar sizlersiniz. Hazreti Adem efendimize kimsenin dili uzanamaz. O uzanan dilleri yer geldiğinde koparmak bizim görevimizdir. Havva validemize kimsenin dili uzanamaz. Onlara da had bildirmek bizim görevimizdir." ifadelerini kullandı.

Oyuncu Beren Saat, bu açıklamalar sonrasında, sosyal medya hesabından Sezen Aksu ile ilgili paylaşım yaptı.

"DİLİNİ KOPARIRIZ DEMESİNE İNANMAK İSTEMİYORUM"

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu zamana kadar şiir okuyup şarkılar söyleyerek halk ile duygusal köprü kurduğunu belirten Saat, şu ifadeleri kullandı:

"Halkla şiirler okuyup, şarkılar söyleyerek, duygusal köprü kurarak seçilen Erdoğan'ın bugün dilini koparırız demesine inanmak istemiyorum.

"SİYASET KADAR EDEBİYAT SEVDALISI OLDUĞUNU DÜŞÜNÜRDÜM"

Hatırla Sevgili dizisinde oynadığımızda hepimiz çok gençtik ve o dizide Recep Tayyip Erdoğan adlı genç iyi şiir okumasıyla öne çıkan bölümlük karakterdi hikayemizde. Ben siyaset kadar edebiyat sevdalısı olduğunu düşünürdüm bugüne kadar. Canımız Sezen Aksu'yu susturmanın hepimizin ezbere eşlik edeceği yüzlerce şarkısını, sonraki kuşaklara aktarmamıza engel olmayacağını çok iyi bildiğini tahmin ediyorum. Seni seviyoruz Sezen."

Diğer Magazin Haberleri için tıklayın


2022.01.23 13:30 - Son Güncellenme: 2022.01.23 13:30 - HABER MERKEZİ
A