Benzinlikte büyük panik

Benzinlikte büyük panik

Aydın'da motor kısmından dumanlar yükselen araç, bir süre seyrettikten sonra benzinliğe daldı. Büyük korku ve paniğin yaşanmasına neden olan aracın hacizli olduğu ortaya çıktı.

2013.10.14 22:17 - Son Güncellenme: 2013.10.14 22:18 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
Benzinlikte büyük panik


Olay, bu akşam saat 21.00 sıralarında Aydın merkez Mimar Sinan Mahallesi İzmir Bulvarı üzerinde bulunan bir akaryakıt istasyonunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Aydın'dan İncirliova istikametine seyir halinde olan S.Ş. (37) idaresindeki 09 HF 454 plakalı araç, Aydın-İzmir Karayolu Eski Sanayi Kavşağı'na geldiği sırada bir anda motor kısmından dumanlar yükselmeye başladı. Kavşakta araç yangını olduğunun bildirilmesi üzerine Aydın Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü'nden bölgeye ekip çıkartıldı.

Kavşakta bulunan mobese kameralarından olayı takip eden polis ekipleri, ön kısmından dumanlar yükselmesine rağmen yoluna devam eden aracın durumundan şüphelenerek bölgeye çok sayıda ekip sevk etti. Dumanlar içindeki aracın yaklaşık 500 metre ilerledikten sonra yolun sağındaki akaryakıt istasyonuna girerek, yakıt depolarının ortasında park etmesi paniğe yol açtı. Araçtaki yangının benzinliğe sıçraması ihtimali üzerine takviye itfaiye ekibi istendi.

YANGIN OLMAMASI FACİAYI ÖNLEDİ

Kısa sürede istasyona gelen itfaiye ekipleri, dumanlar yükselen araca müdahale etti. Yapılan incelemede araca yeni motor yapıldığı ve fazla konması nedeniyle taşan yağın ısınmasıyla birlikte dumana neden olduğu tespit edildi. Araçta her hangi bir yangın olmadığının anlaşılması üzerine, bölgede toplanan kalabalık ve çevre sakinleri rahat bir nefes aldı. Dumanlar içerisinde yoluna devam eden ve olası bir yangını söndürmek için benzinliğe sığınan sürücünün tedbirsiz davranışı tepki çekti.

Yapılan sorgulamasında Ş.Ş'ye (46) ait olduğu tespit edilen aracın yakalama kaydı olduğu ortaya çıktı. Hacizli aracı bağlayan polis ekipleri, çekiciyle aracı otoparka kaldırdı.

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2013.10.14 22:17 - Son Güncellenme: 2013.10.14 22:18 - HABER MERKEZİ
A