Benzin istasyonunda korku dolu anlar

Benzin istasyonunda korku dolu anlar

Hatay'ın Dörtyol ilçesinde yakıt aldıktan sonra alev alan otomobil, akaryakıt istasyonunda korkulu anlar yaşattı. Çalışır ve hareket haldeki alevler içinde kalan otomobil itfaiye ekiplerince söndürüldü.

2013.10.14 12:35 - Son Güncellenme: 2013.10.14 12:35 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
Benzin istasyonunda korku dolu anlar


 

Alınan bilgiye göre, Musa Kazım Arıkan Bulvarı'nda bulunan bir akaryakıt istasyonuna gelen İsmail K. (23), 31 PT 566 plakalı otomobile LPG yakıtı aldıktan sonra gitmek için aracını çalıştırdığı sırada otomobil birden alev aldı.

Bir anda yanmaya başlayan otomobil, akaryakıt istasyonunda paniğe neden olurken, facia yaşanmaması için akaryakıt istasyonun elektrikleri kesildi. Alevler arasında kalan sürücü İsmail K., yanmakta olan aracın içerisinden çıkartıldı. Çalışır halde yanan otomobil ise hareket ederek istasyon içerisinde dönmeye başladı. Araç kaldırıma çarparak durabildi. Olay yerine kısa sürede gelen itfaiye ekiplerinin uğraşları sonucu yanan araç söndürüldü. Yanan otomobil kullanılamaz hale gelirken, akaryakıt istasyonunda facianın eşiğinden dönüldü. Vücudunda yanıklar oluşan sürücü İsmail K. ise ambulansla hastaneye götürülerek tedavi altına alındı.

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2013.10.14 12:35 - Son Güncellenme: 2013.10.14 12:35 - HABER MERKEZİ
A