Belluschi ve Edu'nun son durumu...

Belluschi ve Edu'nun son durumu...

Bursaspor'un ,Spor Toto Süper Lig'in 31.haftasında deplasmanda oynayacağı Orduspor maçının hazırlıkları sürdürdü.

2013.05.02 09:12 - Son Güncellenme: 2013.05.02 10:45 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Belluschi ve Edu'nun son durumu...

Teknik Direktör  Hikmet Karaman nezaretinde gerçekleşen antrenman 1 saat 30 dakika sürdü.
Topla yapılan ısınma hareketleriyle başlayan antrenman, yarı sahada yapılan 4'e 4 hücüm pres organizasyonu ve çift kale maç ile devam etti. Yarı sahada yapılan çift kale maçı kazanan sarı takım, antrenman sonunda basın mensuplarına poz verdi.

Orta sahanın iki önemli isminin sakatlıkları teknik direktör Hikmet Karaman'ı düşündürüyor. Kulüp doktorlarından Edu ve Belluschi'nin durumu ile ilgili sürekli bilgi alan Karaman, iki futbolcuyla da her fırsatta bire bir görüşme yapıyor. Kasığında sakatlığı bulunan Edu'nun Orduspor maçında oynamasının zor olduğu, Belluschi'nin ise yetiştirilmeye çalışıldığı bildirildi. teknik direktör Hikmet Karaman'ın iki futbolcunun da oynamaması durumunda orta sahada Murat ve Musa'ya görev vermesi bekleniyor.

Özlüce'de Ziyaretçiler

Antrenman öncesi bazı taraftarlar Özlüce Tesislerine gelerek Teknik Direktör Hikmet Karaman'ı ve yeşil-beyazlı futbolcuları  ziyaret etti. Bursa'lı bıçak ustası Mümin Ayyıldız, Hikmet Karaman için özel olarak hazırladığı bıçakları hediye etti. Özel bir firmanın çalışanları da futbolculara  getirdikleri çiçek ve baklavayı takdim ettiler. Engelli bir taraftar ise Serdar Aziz için hazırladığı tişörtü kendisine armağan etti. Antrenman öncesi Özlüce Tesisleri'ne gelerek Teknik Direktör Hikmet Karaman'ı odasında ziyaret eden minik taraftarlar ise daha sonra saha kenarından antrenmanı izlediler.

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2013.05.02 09:12 - Son Güncellenme: 2013.05.02 10:45 - HABER MERKEZİ
A