Bella Hadid ve sevgilisi ayrıldı! Hadid tedavi görüyor
Dünyaca ünlü model Bella Hadid, Marc Kalman ile ilişkisiyle gündemdeydi. İki yıllık birlikteliğin ardından çiftin ilişkisi son budu. Ünlü model ayrıca son dönemlerde Lyme hastalığıyla ilgili tedavi görüyor.
2023.07.20 11:45 - Son Güncellenme: 2023.07.20 11:46 - Magazin - HABER MERKEZİ
Model Bella Hadid bir süredir sağlık sorunlarıyla mücadele ediyor. Yıllar önce bir bir kene nedeniyle kaptığı Lyme hastalığı sebebiyle tedavi gören modelin ayrıca görüntü yönetmeni sevgilisi Marc Kalman ile ayrıldığı da konuşuluyor.
Modelin önce alkol ve uyuşturucu problemleri yüzünden rehabilitasyonda olduğu iddiası ortaya atılmıştı. Ancak kaynaklar, Hadid'in alkol veya uyuşturucu problemi olmadığını paylaştı.26 yaşındaki modelin uzun süredir savaştığı Lyme hastalığı için tedavi gördüğü ortaya çıktı.
Bella Hadid, Lyme hastalığının kendisini nasıl etkilediğini 2020 yılında yaptığı bir Instagram paylaşımında anlatmış, hastalığı yüzünden sık sık baş ağrıları, beyin sisi, uykusuzluk, kafa karışıklığı, oryantasyon bozukluğu, baş dönmesi ve anksiyete hissettiğini dile getirmişti.
Hadid hastalığı hakkında ayrıca "Her gün istisnasız bu semptomların 10 tanesini yaşıyoum. Muhtemelen 14 yaşımdan beri böyle ama 18 yaşıma bastığımda semptomları daha agresif şekilde hissetmeye başladım" demişti.
Hadid'in Lyme hastalığını (enfekte kenenin insanları ısırması ile ortaya çıkan bakteriyel enfeksiyon hastalığı) tedavi etmek için dört aylığına tıbbi izne ayrıldığı da belirtildi.
AYRILIK NOKTASINA GELDİ
Bella Hadid ve Marc Kalman'ın ilişkisi, 2020 yılında başlamıştı. İlişkileri 2020'de başlasa da çift ilk kez 2 yıl önce Paris Moda Haftası'nda herkesin karşına el ele çıkarak iddiaları resmileştirmişti.
Son olarak Hadid ile Kalman'dan ayrılık haberi geldi. İki yıllık ilişkilerini noktalayan 26 yaşındaki süper model ve 35 yaşındaki sanat yönetmeniyle ilgili, "Çok aşıklardı ama ilişki doğal akışında onları ayrılık noktasına getirdi ve her şeyi bitirmeye karar verdiler" açıklaması yapıldı.
Öne Çıkan Galeriler

Öne Çıkan Videolar
-
01:09
-
02:17
-
00:15
-
04:35
-
03:01
En Çok Okunanlar
- 5 ülkeye ihracat yapıyordu: Bursa'nın 40...
- Büyükşehir duyurdu: Bursa'da iki park...
- Meteoroloji gün vererek uyardı! Bursa'ya...
- Av dönüşü otomobilden inerken tüfeği ateş...
- Emekliler dikkat! Yarın hesaplara yatıyor
- Bursa'da seyir halindeyken uyuyakalan...
- Bursa'da kız çocuğunun inşaatta ölü...
- Cinnet getiren anne çocuklarını öldürdü
- Aldatan kocasının cebine cihaz...
- Her ayın 10'unda 10'larca üründe 10 numara...
- BUSKİ'de görev değişikliği! İnegöl'ün yeni...
- Adana Demirspor Başkanı Bedirhan Durak'tan...
- Mansur Yavaş'tan ön seçim kararı!
- Raflarda yerini almaya başladı... Zeytin...
- ÖTV indirimi ile ucuz araç! Rakam belli oldu