Belediye'de 'Fırtına' hazırlıkları
İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Trabzonspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını Langa Tesisleri'nde sürdürdü.
2012.12.12 14:22 - Son Güncellenme: 2012.12.12 14:22 - Spor - HABER MERKEZİ
İstanbul BBSK, Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında 16 Aralık Pazar günü kendi evinde Trabzonspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sabah yaptığı antrenman ile sürdürdü.
Langa Tesisleri'nde teknik direktör Bülent Korkmaz yönetiminde gerçekleşen antrenman, ısınma koşuları ve hareketleri ile başladı. Daha sonra kısa pas ve taktik çalışması yapan oyuncular, dar alanda yapılan çift kale maçın ardından soğuma hareketleri ile antrenmanı tamamladı.
Tedavisine devam edilen Turgay Bahadır ve Doka antrenmanda yer almadı. İstanbul BBSK, Trabzonspor maçı hazırlıklarına yarın yapacağı antrenman ile devam edecek.