Belediye Başkanı 'rüşvet' operasyonunda gözaltına alındı!
Ardahan merkezli 6 ilde yürütülen rüşvet soruşturması kapsamında operasyon düzenlendi. Operasyonda, Damal Belediye Başkanı Kemal Çamlıyurt'un da aralarında bulunduğu 10 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerin ev ve iş yerlerinde arama yapılırken, emniyetteki işlemlerinin devam ettiği bildirildi.
2026.10.10 12:08 - Son Güncellenme: 2026.10.10 12:08 - Güncel - DHA
Ardahan'ın Hanak ilçesinde Cumhuriyet Savcılığı tarafından yürütülen rüşvet soruşturması kapsamında güvenlik güçleri harekete geçti. İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen çalışma doğrultusunda 6 ilde eş zamanlı operasyon gerçekleştirildi.
6 ilde eş zamanlı operasyon düzenlendi
Soruşturma kapsamında belirlenen adreslere eş zamanlı baskınlar yapıldı. Operasyonda Damal Belediye Başkanı Kemal Çamlıyurt'un da aralarında bulunduğu toplam 10 şüpheli gözaltına alındı.
Ekipler, operasyon kapsamında şüphelilerin evlerinde ve iş yerlerinde arama gerçekleştirdi. Soruşturmanın kapsamına ve elde edilen bulgulara ilişkin ayrıntılı bilgi ise henüz paylaşılmadı.
Şüphelilerin emniyetteki işlemleri sürüyor
Operasyonun ardından gözaltına alınan 10 şüphelinin emniyetteki işlemlerine devam edildiği öğrenildi. Soruşturmanın Hanak Cumhuriyet Savcılığı tarafından yürütüldüğü belirtildi.
Soruşturma kapsamında gözaltına alınan kişiler hakkındaki hukuki süreç devam ediyor. Gözaltı işlemi tek başına suçluluğun kesinleştiği anlamına gelmez; şüphelilerin hukuki durumları soruşturma ve yargılama sürecinde netlik kazanacak.