Belediye Başkanı'na inceleme kararı

Belediye Başkanı'na inceleme kararı

DANIŞTAY 1'inci Dairesi, Sırma Su hakkında yapılan suç duyurusu sonrası, İçişleri Bakanlığı tarafından verilen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu ve İmar ve Şehircilik Daire Başkanı Zafer Poyraz hakkında 'Ön incelemeye gerek yok' kararını bozdu.

2013.03.31 10:38 - Son Güncellenme: 2013.03.31 10:39 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
Belediye Başkanı'na inceleme kararı

Danıştay 1.'inci Dairesi'nin 2013/212 nolu kararında, Sırma Su davası ile ilgili dosyada bulunan bilgi ve belgelerin 4483 sayılı Kanun'un 4'üncü Maddesi kapsamında ön inceleme yapılmasını gerektirecek nitelikte olduğu belirtildi. Kararda ayrıca İçişleri Bakanlığı'ndan, ön inceleme yapılarak hazırlanacak raporda Belediyede konu ile ilgili adı geçen tüm yetkililerin ve görev yerlerinin tek tek belirtilmesi istendi.

Kocaeli Mimarlar Odası ile İşadamı Murat Albaş, Mahmudiye'de bulunan taşınmaz üzerine mevzuata aykırı kaynak suyu şişeleme ve ambalajlama tesisi kurulduğu iddiası ile suç duyurusunda bulunulmuştu.

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2013.03.31 10:38 - Son Güncellenme: 2013.03.31 10:39 - HABER MERKEZİ
A