BDP'li Tuncel'den davetiye açıklaması

BDP'li Tuncel'den davetiye açıklaması

BDP milletvekillerine Polis Balosu davetiyesi gönderilmesi yankı uyandırdı. Merak edilen konu BDP'li Sebahat Tuncel'e soruldu.

2013.04.15 14:37 - Son Güncellenme: 2013.04.15 14:37 - Siyaset - HABER MERKEZİ
A
BDP'li Tuncel'den davetiye açıklaması

BDP İstanbul Milletvekili Sabahat Tuncel, konuyla ilgili soruya "Bütün milletvekillerine gönderilip BDP milletvekillerine gönderilmemesi tartışma konusu olurdu" diye cevap verdi.


Barış ve Demokrasi Partisi (BDP) İstanbul Milletvekili Sebahat Tuncel, 28 Nisan'da Ankara'da düzenleyecekleri BDP Kadın Meclisi 2. Olağan Kurultayı'na çağrıda bulunmak için BDP İstanbul İl Başkanlığı'nda bir basın toplantısı düzenledi.

BDP MİLLETVEKİLLERİNE DAVET GÖNDERİLMEMESİ TARTIŞMA KONUSU OLURDU

Konuşmasının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Tuncel, "İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından, Türk Polis Teşkilatı'nın 168'inci yıldönümü nedeniyle düzenlediği Polis Balosu'na davet edildiniz mi? Davet edildiyseniz gitmeme sebebinizi öğrenebilir miyiz?" sorusuna, "Benim elime böyle bir davet geçmedi. Ankara'daki büroya gelmiş olabilir. Buna şaşıracak bir durum yok ortada. Anladığım kadarıyla bütün milletvekillerine gönderilen bir davetiye var. Bütün milletvekillerine gönderilip BDP milletvekillerine gönderilmemesi tartışma konusu olurdu. Bu davetiye gönderilmişse de bunda şaşılacak birşey yok. Yani bilemiyorum. İçeriği nedir, niye balo yapılıyor? 6 yıldır parlementodayız şimdiye kadar hiç davet edilmediğimiz için bilemiyorum" diye yanıt verdi.

Diğer Siyaset Haberleri için tıklayın


2013.04.15 14:37 - Son Güncellenme: 2013.04.15 14:37 - HABER MERKEZİ
A