BBP Bursa'dan o görüntülere sert tepki

BBP Bursa'dan o görüntülere sert tepki

Bir milletvekili oğlunun polisleri dizip teşhis etiği görüntülere Bursa BBP'den sert tepki geldi.

2012.07.28 12:22 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - Siyaset - HABER MERKEZİ
A
BBP Bursa'dan o görüntülere sert tepki

BBP Bursa il başkanı Ömer Ünsal , Vekil bir babanın Oğlunun yaptığı, Sanki  Amerikan  Filmlerinde gördüğümüz şekilde Şerefli Türk Polisinin ancak sapıklara ve tecavüzcülere  reva görülecek şekilde sanki diz çöktürülüp, numaralandırılarak suçlu aranması hadisesi ,orada bulunan  polislerimizin şahsında tüm polis teşkilatı derinden yaralamış, onuru kırılmıştır dedi.
Ünsal, Komiser yardımcısı Murat Emer'i kendi polisinin onuruna  sahip çıkmasından dolayı tebrik ediyorum. Keşke o polislerimizi o numarayı veren amirinde onurlu şekilde davranmasını isterdik. Derhal bu işte parmağı olan görevden alınması veya istifa etmesi gerektiğini söyledi.

 

KOMİSER YARDIMCISI DERHAL GÖREVİNE İADE EDİLMELİDİR.


BBP Bursa İl Başkanı Ömer Ünsal sözlerine Bunu yapan bir vekil  babanın oğlu, hem polisimizi hizaya çekecek hem hesap soracak hem de adam sürdürecek yazıklar olsun diyorum bunda parmağı olanlara dedi.
Sözlerine, Yarın memurum  ve de amirim yarın hırsızdan da  de korkar olacak acaba bu kimin yakını diye. Nereye sürülürüm yada görevden uzaklaştırılırım kaygısı taşıyacak haliyle hiçbir olaya müdahale edemeyecek veya etmeyecek. Yani benim canımı malımı emanet ettiğim polisim üç maymunu oynayacak görmedim duymadım bilmiyorum. Bu mudur? Sizin  Adaletiniz , Bu mudur? Sizin Kalkınmanız dedi.  
BBP Bursa İl Başkanı Ömer Ünsal AKP Gnl. Bşk. Yrd.   Hüseyin Çelik, Polisimize ve Askerimize bakışını çok iyi biliyoruz. Her nedense Artık İçişleri bakanımız pek konuşamaz oldu. BDP'li tarzı siyaseti artık su götürmez bir şekilde ortaya çıkmış bulunmaktadır ve sözlerinin inandırıcılığı olmadığı gibi, Sayın Çelik iktidar olarak bu olayın yanlış olduğunu polislerden özür dilenmesi gerektiğini polis memurunun görev yerine tekrar iade edilmesi gerektiğini söylemek yerine biz bu olayı tasvip etmiyoruz hatay valiliğinin olayı yargıya taşıdığını  belirtmek ipe un sermekte olduğun söyledi.

 

Diğer Siyaset Haberleri için tıklayın


2012.07.28 12:22 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - HABER MERKEZİ
A