BBDSO Sevgililer Gününe özel konserle AKKM'de sahne alacak

BBDSO Sevgililer Gününe özel konserle AKKM'de sahne alacak

Bursa Bölge Devlet Senfoni Orkestrası, 15 Şubat 2024 Perşembe günü saat 20.00'da, Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde, Sevgililer Günü Özel Konseri ile dinleyicilerin karşısında olacak. 

2024.02.12 15:27 - Son Güncellenme: 2024.02.12 15:30 - Yaşam - HABER MERKEZİ
A
BBDSO Sevgililer Gününe özel konserle AKKM'de sahne alacak

Bursa Bölge Devlet Senfoni Orkestrası, Avrupa'nın birçok ülkesinde büyük bir başarıyla konserler verdi. Bu hafta ise ödüllü Orkestra Şefi Emin Güven Yaşlıçam yönetiminde, müzikseverlere unutulmaz bir performans sunacaklarını duyurdu. Klasik müzik alanındaki ustalıklarının yanı sıra popüler müziğe de yön veren orkestra, bu sefer piyanoda Anıl Edebale'nin düzenlemelerini icra edecek ve aşk şarkılarını seslendirecek.

Orkestraya eşlik edecek vokal solistler arasında, küçük yaşlardan itibaren sahne deneyimi bulunan Serra Erkoç, Sezen Aksu'nun vokalisti Evrim Özkaynak, Eurovision'da ülkemizi temsil eden Sedat Yüce gibi isimler yer alıyor. Ayrıca bateride Metin Yıkmaz, elektro gitarda Hikmet Erakçay ve bas gitarda Alper Bahtiyar gibi yeteneklerle sahne alacaklar.

Konserin düzenlenmesine katkı sağlayan Bursa Filarmoni Derneği, Aunde Teknik ve Uludağ Premium'a teşekkürlerini ileten orkestra, biletlerin bbdso.ktb.gov.tr web sitesinden veya biletinial.com adresinden temin edilebileceğini duyurdu. Konser günü ise Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde bilet gişesinden biletlerin alınabileceği belirtildi.

Diğer Yaşam Haberleri için tıklayın


2024.02.12 15:27 - Son Güncellenme: 2024.02.12 15:30 - HABER MERKEZİ
A