Bayramın keyfi Teknosa mağazalarında çıkıyor

Bayramın keyfi Teknosa mağazalarında çıkıyor

Türkiye teknoloji perakendeciliğinin parlayan yıldızı Teknosa, birçok üründe bayrama özel indirim kampanyası başlattı. "Herkes için Teknoloji" felsefesiyle Türkiye'nin 81 ilinde teknolojiyi tüketicilerle buluşturan Teknosa, bayram süresince mağazalarını ziyaret eden teknoloji severlere kaçırılmayacak fırsatlar sunacak.

2013.10.08 16:07 - Son Güncellenme: 2013.10.08 16:07 - Ekonomi - HABER MERKEZİ
A
Bayramın keyfi Teknosa mağazalarında çıkıyor

 

Türkiye teknoloji perakendeciliğinin lider markası Teknosa, bayramı indirimlerle karşılıyor. "Herkes için Teknoloji" felsefesiyle Türkiye'nin dört bir yanındaki teknoloji severlere ulaşan Teknosa, bayram boyunca birçok özel üründe indirim fırsatları sunacak. Teknosa'nın 'bayramlık' indirimleri Türkiye'nin 77 ilindeki 294 mağazasında geçerli olacak.

Bayrama özel Turuncu Kampanyaları kapsamında, seçili ürünlerde yüzde 50'ye varan indirim fırsatları yer alacak. Sadece Teknosa'ya özel GTA V oyun hediyesiyle birlikte Sony PS3 500GB konsol paketi, 949 TL özel fiyatıyla oyun severlerle buluşacak.

TEKNOSA Hakkında

Teknosa İç ve Dış Ticaret A.Ş., teknoloji perakendeciliği sektöründe; elektronik, bilişim, iletişim, kişisel bakım ve optik alanlarında satış ve pazarlama platformu oluşturmak  üzere, Hacı Ömer Sabancı Holding A.Ş. bünyesinde kurulmuştur. Teknosa, konusunda uzman 4000'e yakın çalışanıyla teknoloji alanında en doğru ürünü, en uygun fiyat ve en üstün hizmet kalitesi ile bütünleştirerek tüketicilere sunmayı hedefleyen bir perakende zinciridir. Türkiye'de teknoloji perakendeciliğinde hizmet veren ilk ve en yaygın mağaza zinciri olan Teknosa, 77 ilde 294 mağaza ile hizmet vermektedir. Tüketicilerin teknoloji ürünlerinde aradıkları her şeyi bulabildikleri Teknosa mağazalarını, yılda 100 milyon müşteri ziyaret etmektedir. Teknosa, Uluslararası Standardizasyon Örgütü (International Standardization Organization-ISO) tarafından oluşturulan kalite yönetim standardı ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi belgesine sahiptir. Teknosa hakkında ayrıntılı bilgiye www.teknosa.com adresinden ulaşabilirsiniz.

Diğer Ekonomi Haberleri için tıklayın


2013.10.08 16:07 - Son Güncellenme: 2013.10.08 16:07 - HABER MERKEZİ
A