Batı Trakyalılar'dan Bursa Kent Konseyi'ne ziyaret

Batı Trakyalılar'dan Bursa Kent Konseyi'ne ziyaret

Bursa Kent Konseyi Başkanı Mehmet Semih Pala, farklı kültürden gelen insanların Bursa'da barış içinde yaşadığını belirterek, hemşehri dernekleri arasındaki iş birliğinin gelişmesini istediklerini söyledi.

2011.11.02 11:25 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Batı Trakyalılar'dan Bursa Kent Konseyi'ne ziyaret

Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği (BTTDD) Bursa Şubesi Başkanı Şükrü Köse ve yönetim kurulu üyeleri, Bursa Kent Konseyi Başkanlığı'na yeniden seçilen Semih Pala'yı makamında ziyaret etti. Semih Pala'nın Kent Konseyi Başkanı olarak önemli çalışmalara imza attığını belirten Başkan Köse, geçtiğimiz dönem ses getiren projelere imza atan Bursa Kent Konseyi'nin bu misyonunu sürdüreceğine inandığını ifade etti. Bursa'da yaşanan gelişmelerin ülkedeki gelişmelerin yansıması olduğunu dile getiren Köse, "Bu ülke, bu kent hepimizindir. Ülkemizin gelişmişlik düzeyi artarken Bursa'mızın da gelişmişliği artıyor. Bursa Kent Konseyi de kentimizin kazançlarından birisi olmuştur. Buna katkı koyan herkese teşekkür ediyoruz" dedi.
Bursa Kent Konseyi Başkanı Mehmet Semih Pala ise, Bursa'da yaşayan Batı Trakya Türklerinin ziyaretinden memnuniyet duyduğunu söyledi. Her nimeti içerisinde barındıran Bursa'nın tarihin her döneminde insanları kendisine çektiğini belirten Başkan Pala, "Bursa, farklı kültürden insanların barış içerisinde yaşadığı örnek bir şehir olmuştur. Bu yüzden Bursa'da yaşayanların görevi ve misyonu daha fazladır. Hemşehri derneklerimiz elbette soydaşlarını düşünecektir. Ancak Bursalılık bilincini de mutlaka hemşehrilerine aşılamalıdır. Bursa Kent Konseyi diğer tüm hemşehri derneklerine çalışmalarında destek verdiği gibi Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği'ne de her zaman destek verecektir" diye konuştu.
 

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2011.11.02 11:25 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - HABER MERKEZİ
A