Başkan Oktay Yılmaz'dan Bursada Bugün'e özel değerlendirmeler
Yıldırım Belediyesi tarafından bu yıl 6'ncısı düzenlenen Geleneksel El Emekleri Festivali, kadın girişimciler ve kooperatifleri bir araya getirdi. Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, Bursada Bugün'e festival hakkında konuştu.
2026.06.14 18:59 - Son Güncellenme: 2026.06.14 19:20 - Bursa Bölge - MERVE DENİZ EKİCİ
İLGİLİ VİDEO
Başkan Oktay Yılmaz'dan Bursada Bugün'e özel değerlendirmeler
Yıldırım Belediyesi tarafından bu yıl 6'ncısı düzenlenen Geleneksel El Emekleri Festivali, kadın girişimciler ve kooperatiflerin el emeği ürünlerini vatandaşlarla Yıldırım Etkinlik Alanı'nda buluşturdu. Bursada Bugün'e konuşan Başkan Oktay Yılmaz, festivalin kadınların el emeği ve göz nuru ürünlerini vatandaşlarla buluşturarak hem üretime hem de yerel ekonomiye katkı sağladığını dile getirdi.
"EL EMEĞİ GÖZ NURU ÜRÜNLER VATANDAŞLARIMIZLA BULUŞUYOR"
Başkan Yılmaz, "Cumartesi ve Pazar günü düzenlediğimiz El Emekleri Festivali'ndeyiz. Burada kadınlarımızın el emeği, göz nuru ürünleri vatandaşlarımızla buluşuyor. Kadın kooperatiflerimiz, kadın girişimcilerimiz ve Filistin'deki kardeş belediyemiz El-Bireh'ten gelen kadınlarımız, el emeği göz nuru ürünlerini sergiliyor. Festival, hem üretici kadınlara ekonomik katkı sağlıyor hem de vatandaşların birbirinden değerli ürünlere ulaşmasına imkân tanıyor" dedi.