Başkan Gülgüler: İstifa etmedim! (ÖZEL HABER)
Bursaspor yönetiminde, Başkan Hayrettin Gülgüler ve yönetici Mustafa Ermiş'in istifa ettiği yönündeki iddialar üzerine görüşünü aldığımız Başkan Gülgüler, "Ben istifa etmedim" dedi.
2022.01.23 20:52 - Son Güncellenme: 2022.01.23 23:57 - Spor - HABER MERKEZİ
HABER MERKEZİ / BURSADA BUGÜN
BURSADA BUGÜN'E KONUŞTU
Kendisinin maç nedeniyle İstanbul'da olduğunu belirten Gülgüler, Bursada Bugün'e şu açıklamayı yaptı: "Ben kesinlikle istifa etmedim. Bu konuda herhangi resmi bir dilekçem de yok.
Zaten yönetimle oturup konuşmadan böyle bir şey yapmam, sosyal medyadan duyurmam söz konusu olamaz! Bursaspor köklü bir çınar. Bu kulübün başkanının bir twitle istifa etmesi mümkün olabilir mi?

Tabii ki taraftarlarımızın söylemlerini göz ardı etmiyorum. Burada asıl önemli olan Bursaspor'un menfaatleridir.
TAHTAYI AÇMAYA ÇALIŞIYORUZ
Biz şu anda tahtayı açmaya çalışıyoruz. Tahtanın açılması için 150 bin Euro'luk bir ödeme kaldı. Sıkıntılarımız tabii ki var. Ama kimseye 'ben istifa edeceğim veya ettim' demedim."