Başbakan'ın ziyareti öncesinde mıntıka temizliği

Başbakan'ın ziyareti öncesinde mıntıka temizliği

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye genelinde 46 ilde aynı anda başlayacak olan 90 bin konutluk dev kentsel dönüşüm projesini yarın Bursa'dan başlatacak.

2013.08.17 10:52 - Son Güncellenme: 2013.08.17 10:53 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Başbakan'ın ziyareti öncesinde mıntıka temizliği

 

 

Yarın Bursa'ya gelecek olan Başbakan Erdoğan'ın programı öncesinde kentte günlerdir süren hazırlıklar tamamlanma aşamasına geldi. Başbakanlık korumaları Başbakan'ın geçeceği güzergahlarda günlerdir süren kontrol ve çalışmalarını sürdürürken, belediye ekipleri ile il teşkilatı da yoğun bir tempotda hazırlıklarını sürdürüyor.

Yarın saat 16.00'da Bursa'da kentsel dönüşüm programını başlatacak olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın gelişi öncesinde kentti ve özellikle Mevlana Mahallesi'nde yoğun bir çalışma var.
Özellikle programın yapılacağı park etrafından hummalı bir hazırlık sürüyor. Belediye ekipleri kapsamlı bir mıntıka temizliği yaparken, kaldırımlarının onarılması, bozulan asfaltın yamalanması, çimlerin düzenlenmesi, ağaç ve çiçek dikimi gibi kapsamlı bir çalışma yapıyor.

Belediye ekipleri Başbakan'ın gelişi öncesinde yoğun bir çalışma içinde olduklarını belirterek, "Bu gün burada kaldırımların düzenlenmesi, temizlik çalışması gibi kapsamlı bir çalışma yapıyoruz. Son hazırlıkları yapıyoruz." şeklindekonuştu.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2013.08.17 10:52 - Son Güncellenme: 2013.08.17 10:53 - HABER MERKEZİ
A