Başbakan Davutoğlu Konya'da konuştu

Başbakan Davutoğlu Konya'da konuştu

Davutoğlu, Konya'da hemşehrilerine hitap etti. Başbakan Davutoğlu'nun konuşmasından satırbaşları:

2014.09.06 18:55 - Son Güncellenme: 2014.09.06 18:55 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
Başbakan Davutoğlu Konya'da konuştu

-Milletimizin iradesi dışında hiçbir iradeyi geçerli ve makbul görmeyeceğiz.

-Bendenizin omuzlarına tarihi somrululuğu yüklemek için desteğini ifade eden sayın Cumhurbaşkanımıza bir kez daha teşekkür ediyorum.

-Milli iradenin onurunu sonuna kadar koruyacağız, tehdit edenin tehdidinden korkmayacağız.

-Adaylığımız açıklandığında Konya'da nasıl bir bayram havası oluştuğunu biliyorum. Her bir Konyalı'nın evinde nasıl şükür secdesine uzandığını biliyorum. Güvenoyu aldıktan sonra Konya'nın huzuruna varacağım demiştim. Şimdi buradayım.

-Bu kalkınma hamlesi devam edecek

-Milli iradeye şimdiye kadar oluğu gibi bundan sonra da sahip çıkacağız. Gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz.Mazlumların sesi olmaya devam edeceğiz.

-Biz Türk milletiyle yürümeye devam ettikçe, dünyanın her yanında sizler adına mazlumların yanında olmaya devam edeceğiz. İşte AK Parti teşkilatının farkı budur. İlk hedefimiz 2015 seçimleridir.

-2015 seçimlerinin kutlu yürüyüşünü bugünden itibaren başlatıyorum, Anadolu'nun her yerini karış karış gezeceğiz. Her bir toprak parçasında kardeşlerimizi 2015 seçimleri için yürüyüşe davet edeceğiz.

-Bugünden itibaren seçime kadar omuz omuza çalışacağız, büyük bir zaferler kazanacağız. Eğer 100. yıla onurlu, bir cihan devleti vatandaşı olarak girmek istiyorsanız hazır olun sandıklara inançlara yürüyün.

-Seçimden sonra ilk hedefimiz, 1982 Anayasası'nı tarihteki yerine göndereceğiz.

-Hangi gerekçeyle olursa olsun hiçbir vesayete izin vermeyeceğiz, paralel yapılarına izin vermeyeceğiz.

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2014.09.06 18:55 - Son Güncellenme: 2014.09.06 18:55 - HABER MERKEZİ
A