Başbakan'dan PKK'ya silah bırakma çağrısına ilk yorum

Başbakan'dan PKK'ya silah bırakma çağrısına ilk yorum

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Ankara Atatürk Spor Salonu'nda yapılan AK Parti Gençlik Kolları Kongresi'nde Hükümet ve HDP'nin ortak çözüm açıklamasına ilk tepkiyi verdi.

2015.02.28 14:49 - Son Güncellenme: 2015.02.28 14:49 - Siyaset - HABER MERKEZİ
A
Başbakan'dan PKK'ya silah bırakma çağrısına ilk yorum

 



Başbakan Ahmet Davutoğlu, Ankara Atatürk Spor Salonu'nda yapılacak AK Parti Gençlik Kolları Kongresi'nde konuşuyor.

Başbakan Davutoğlu'nun Hükümet ve HDP'nin ortak çözüm açıklamasına ilşkin ilk tepkisi merak konusuydu.

İşte Davutoğlu'nun konuşmasından satır başları;

28 Şubat'da tanklar Sincan'da yürütülüyordu bugün Süleyman Şah için Suriye'de yürütülüyor.

Artık gençlerimiz ölmeyecek. Bugün yapılan tarihi açıklama ile artık Türkiye'de demokratik siyasetin önü açıldı. 28 Şubat zihniyetinin yerini çözüm süreci almıştır.

ANNELERİN YÜREĞİNE EVLAT ACISI DÜŞMEYECEK

Sayın Cumhurbaşkanımızın Diyarbakır'da yaptığı konuşmadan sonra barış yolunda hızla ilerliyoruz. Bundan sonra şiddetin dili bitecek. Her türlü bölücülük hareketi ayaklar altına alınacaktır. Hiç bir annenin yüreğine evlat acısı düşmeyecek.

Kimse silah diliyle konuşmamalı. Hiç kimse Abadolu gençliğinini karşı karşıya getiremez.

Diğer Siyaset Haberleri için tıklayın


2015.02.28 14:49 - Son Güncellenme: 2015.02.28 14:49 - HABER MERKEZİ
A