Başarılı öğrencilerine altın yağdı

Başarılı öğrencilerine altın yağdı

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, Özel Nilüfer Safvet Koleji'nin uluslararası ve ulusal yarışmalarda başarılı olan 19 öğrencisi altınla ödüllendirildi.

2011.06.16 13:08 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - Eğitim - HABER MERKEZİ
A
Başarılı öğrencilerine altın yağdı

Kaymakamlık makamındaki tören öncesi konuşan Okul Müdürü Bayram Yayla,  okullarının açıldığı günden beri İnegöl'e eğitimde ilkleri yaşattıklarını belirterek, "Uluslararası, ulusal ve il genelinde yapılan yarışmalarda okulumuz ilçemizi en güzel şekilde temsil etmiştir. Okulumuz, olimpiyat ve proje yarışmalarında olduğu gibi sporda ve sanatta başarılı öğrenciler yetiştirmektedir. Bugünkü ödül töreni de bunun en güzel kanıtıdır. Biz okul olarak ilçemizin adını eğitimde duyurmak için öğretmen ve öğrencilerimizle gece gündüz demeden çalışmalarımıza devam edeceğiz" dedi.
Kaymakam Durmuş Gencer, öğrencilerin elde ettikleri başarılardan gurur duyduklarını belirterek, "Uluslararası ve ülke çapında düzenlenen yarışmalarda öğrencilerin başarılı olması sevindirici. Paylaştıkça acılar azalır, mutluluklar çoğalır. Bütün öğrencileri tebrik ediyorum" diye konuştu.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Baştürk ise, Safvet Koleji'nin eğitime önemli katkıları olan başarılı okullardan birisi olduğunu söyledi.
Yapılan konuşmaların ardından başarılı öğrenciler altın ile ödüllendirildi.

Diğer Eğitim Haberleri için tıklayın


2011.06.16 13:08 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - HABER MERKEZİ
A