Bartın Valisi Arslan'dan hayatını kaybeden madencilerin evine taziye ziyareti
Bartın Valisi Nurtaç Arslan, Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Amasra Müessesesine ait maden ocağındaki patlamada hayatını kaybeden madencilerin ailelerine taziye ziyaretinde bulundu.
2022.10.19 01:41 - Son Güncellenme: 2022.10.19 01:41 - Güncel - HABER MERKEZİ
Arslan, patlamada hayatını kaybeden ve Makaracı köyünde ikamet eden Gökhan Mercan, Gürdal Serenli ve Mustafa Can Yıldırım'ın, Ahatlar köyünde ikamet eden Okan Akgül ve Şaban Yıldırım ile Yener Saygın ve Öner Yıldız'ın Kaleşah Mahallesi'ndeki ailelerini ziyaret etti.
Patlamadan büyük üzüntü duyduğunu belirterek acılarını paylaşan Vali Arslan, hayatını kaybeden maden işçilerine Allah'tan rahmet, kederli ailelerine başsağlığı diledi. Arslan'a Amasra Kaymakamı Kadir Perçi de eşlik etti.
Ayrıca Emrah Kaval'ın Aladağ, Serhat Kahraman'ın Orduyeri, Emrah Kaya'nın Tuna ve Remzi Özçelik'in Karaköy Mahallesi'nde ikamet eden ailelerine de ziyarette bulunan Arslan, üzüntülerini ve taziyelerini iletti.
Öne Çıkan Galeriler

Öne Çıkan Videolar
-
06:27
-
01:15
-
00:59
-
00:11
-
03:55
En Çok Okunanlar
- Belediyeden çalışanlarına rekor zam! 47...
- Bursaspor 3 puanı, 4 golle aldı!
- Yasa çıkacak diye fiyatları katlandı!...
- Eşcinsel olduğunu açıklayan imam öldürüldü
- Kira gibi rakamlar 'Kanunda açık, kiracı...
- Bursa'da kavgayı ayırmak isterken bıçaklandı
- 1 buçuk milyon TL'si yandı!
- "Allah'ın gönderdiği zatım" diyen gizemli...
- Promosyon ödemeleri 27 bin TL'yi buldu:...
- Milyonlarca emekliyi üzecek haber!...
- Bursa'da kış uykusunu unutan ayılar...
- Sokak ortasında eski eşini bıçakladı
- Bursa'da kamyonete çarpmamak için manevra...
- Günlük 1083 TL ödeniyor! Başvuru yağıyor...
- Bursa'da B Kafe'nin 8. şubesi Ataevler'de...