Barış şekeri dağıttılar
Önceki akşam Harbiye'de sahneye çıkan Kardeş Türküler, konserin sonuna doğru seyircilerin arasına karışıp çocuklara "barış şekeri" dağıttı.
2011.09.16 09:37 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - Magazin - HABER MERKEZİ
Kardeş Türküler, önceki akşam Harbiye Açıkhava Sahnesi'nde müzikseverlerle buluştu. "Yeni Bir Gün" adlı konserin başında izleyiciye "Yıllardır birlik ve barış mesajları veriyoruz ama defalarca yinelememiz gerekiyormuş" diye seslenen grup üyeleri, gecenin sonuna doğru da bir sürpriz yaptı, seyircilerin arasına karıştı. Çocuklara şeker dağıtan sanatçılar, "Alın yiyin, bu şekerlerde kin ve nefret yok" sözleriyle alkış aldı.
Nöbetçi kayınbiraderimsin
Gecede Sezen Aksu ve Arto Tunçboyacıyan da konuk sanatçı olarak sahneye çıktı. Bir uçak kazasında hayatını kaybeden eski sevgilisi Onno Tunç'un kardeşi Arto Tunçboyacıyan'ı sahnede gören Aksu, sanatçıya "Daima nöbetçi kayınbiraderim kalacaksın" diye takıldı. Aksu, aranjesi Onno Tunç'a ait "Vazgeçtim" şarkısını okumadan önce de duygusal bir konuşma yaptı: "Bunu provada söylerken ağladım. Bugün burada bir kişi eksiğiz."