Baraj gölünde facia! 5 kişilik aile...

Baraj gölünde facia! 5 kişilik aile...

Amasya'nın Suluova ilçesinde, girdikleri baraj gölünde kaybolan aynı aileden 2 kişi bulundu. Bir süre sonra ailenin geri kalan üyelerinin de cesedi sudan çıkarıldı.

2021.07.18 19:00 - Son Güncellenme: 2021.07.18 20:32 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
Baraj gölünde facia! 5 kişilik aile...
00:35 Baraj gölünde facia! 5 kişilik aile... - 2

İLGİLİ VİDEO

Baraj gölünde facia! 5 kişilik aile... - 2

00:41 Baraj gölünde facia! 5 kişilik aile...

İLGİLİ VİDEO

Baraj gölünde facia! 5 kişilik aile...

Çocuklarının Suluova Derinöz Baraj Gölü'ne düştüğünü gören aile üyelerinden 4'ü suya girdi.

Tüm aile üyelerinin suda gözden kaybolduğunu gören çevredekiler, güvenlik güçlerine haber verdi.

Baraj gölüne gönderilen AFAD ve Amasya Belediyesi İtfaiyesi Su Altı Arama Kurtarma ekipleri, suda kaybolan 5 kişinin bulunması için çalışma başlattı.

Çalışma sonucu 2 kişinin cansız bedeni sudan çıkarıldı. ,

Amasya Valisi Mustafa Masatlı, yaptığı açıklamada, üzücü bir durum yaşadıklarını belirterek, "Saat 16.30 sularında Levent Cenikli isimli çocuğumuzun suya düşmesiyle akabinde aile fertlerinden 4 kişi de suya giriyor . Sonra da 5 boğulma olayı gerçekleşti. Elif ve Sultan Cenikli'yi sudan çıkarttık. Emrullah, Havvanur ve Levent Cenikli'yi kurtarma çalışmaları devam ediyor." ifadesini kullandı.

3 KİŞİNİN DAHA CANSIZ BEDENİ ÇIKARILDI

Amasya Suluova Derinöz Baraj Gölü'nde kaybolan aynı aileden 2 kişinin cenazelerinin bulunmasının ardından yapılan arama çalışmaları sonucu 3 kişinin daha cansız bedenine ulaşıldı.

Suluova Derinöz Baraj Gölü'nde bir çocuğun suya düşmesi sonucu onu kurtarmak için aynı aileden 4 kişi de göle girdi. 5 kişi suda kaybolurken, haber verilmesi üzerine olay yerine itfaiye ve AFAD ekipleri sevk edildi.

Yapılan çalışmalar sonucu Elif Cenik ve Sultan Cenik'in cansız bedenlerine ulaşılırken, ekiplerin arama çalışmaları sonucu Emrullah Cenik, Havvanur Cenik ve Levent Cenik'in de cansız bedenlerine ulaşıldı.

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2021.07.18 19:00 - Son Güncellenme: 2021.07.18 20:32 - HABER MERKEZİ
A