Bankalar Gezi olaylarını destekledi

Bankalar Gezi olaylarını destekledi

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, bazı bankaların olayların tam içinde yeraldığını söyledi. Kurtulmuş, "" dedi.

2013.06.21 06:15 - Son Güncellenme: 2013.06.21 06:15 - Siyaset - HABER MERKEZİ
A
Bankalar Gezi olaylarını destekledi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, "Olaylar sonrasında 7.5 Milyar dolarlık faiz borcu oluştu. 64 Milyar dolar Borsa'dan kaybetti. Toplamda olaylar sonrasında 74 Milyar Dolar maliyeti oldu" dedi. Kurtulmuş Tv Net'te yayınlanan canlı yayın programına katıldı.


Çapulcu Bankaya uyarı

Kurtulmuş'tan olaylara karışan banka yöneticilerine yönelik eleştiriler geldi. Kurtulmuş "Herkes işine baksın. Wall Street'i işgal et protestoları oldu. Tam da para piyasası için yapılmıştı. Ama hiçbir bankacı çıkıp bu olaylara karışmadı. Bunlar eski Türkiye'nin alışkanlıkları. Herkes kendi işine baksın." diye konuştu.

Bankalar aktif olarak olayları destekledi

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, bazı bankaların olayların tam içinde yeraldığını söyledi. Kurtulmuş, "Bankalar aktif olarak Gezi olaylarını destekledi" dedi.

Myanmar'a sesiz kalanlar Türkiye için ayağa kalktı

Kurtulmuş şunları söyledi:

"Myanmar'da binlerce insan öldürülürken sessiz kalan AB, Amerika, Merkel hemen ardı ardına açıklamalar yaptılar. Türkiye'deki aktörler de birbiri ardına kendilerine düşen görevleri yaptı"

Başbakanı tasfiye etmek istediler

Numan Kurtulmuş Cumhurbaşkanlığı seçim sürecinin çok önemli olduğunu bu dönemin dış güçlerin de dikkatini çektiğine işaret etti. Sürecin zamanlamasının önemine değinen Kurtulmuş "Bu mesele sayın Başbakanı tasfiye etme, etkisizleştirme operasyonu olarak yapıldı" diye konuştu.

 

Diğer Siyaset Haberleri için tıklayın


2013.06.21 06:15 - Son Güncellenme: 2013.06.21 06:15 - HABER MERKEZİ
A