BANKA HESABINIZI BOŞALTABİLİRLER
Cep telefonlarını arayarak kontor talep eden dolandırıcılar artık banka hesaplarını boşaltıyor. Dolandırıcıların inanılmaz yöntemleri vatandaşı mağdur etmeye devam ediyor.
2011.02.03 18:15 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
Türkiye genelinde aradıkları cep telefonlarına, "Emniyetten arıyoruz. Bu telefondan terör örgütü ile görüşülmüş. Bize kontör gönderirsen hallederiz" diyen zanlılar Türkiye'nin büyük bölümünü dolandırmayı başardı.
ARTIK BANKA HESAPLARINI VURUYORLAR
Şimdilerde ise yöntem değiştirmeye başlayan dolandırıcılar vatandaşların banka hesaplarına göz dikti. Bursa'da Ersel Bayram Muharrem (38) isimli vatandaşı arayan dolandırıcı, "Ankara Emniyet Müdürlüğü'nden arıyorum. Banka hesabınızdaki para terör örgütü üyeleri tarafından kullanılıyor. Parayı vereceğimiz hesaba yatırman lazım" dedi. Bir süre sonra dolandırıldığını anlayan şahıs polis ekiplerine müracat ederek şikayette bulundu.
Bursa Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, vatandaşları uyararak, "Kesinlikle şifrenizi kimseyle paylaşmayın. Böyle bir durumda dolandırıcılarla görüşmeyin. Muhtemel olaylarda 155 İmdat hattından yardım isteyin" dediler