Bangura ve Cemal trafik kazası geçirdi

Bangura ve Cemal trafik kazası geçirdi

Bursaspor'un sezon başı kadrosuna kattığı Sieera Leoneli Ibrahim Teteh Bangura ve Cemal Kaldırım, Ata Bulvarı'nda bir trafik kazası geçirdi.

2011.08.15 16:19 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Bangura ve Cemal trafik kazası geçirdi

Bursaspor'un yeni transferi Teteh Bangura ile genç futbolcu Cemal Kaldırım trafik kazası geçirdi.
Özlüce Tesisleri girişinde meydana gelen kazada, her iki futbolcunun yaralandığı öğrenildi. Banagura ve Cemal Kaldırım, hastaneye kaldırıldı.

KAZA GEÇİREN FUTBOLCULAR ANTRENMANA ÇIKACAK
Bursaspor Genel Menajeri Adil Cenkçiler, kaza geçiren iki futbolcunun durumlarının iyi olduğunu belirterek, "Akşam antrenmanına muhtemelen çıkacaklar" dedi.
Bursaspor'un son transferi Teteh Bangura ile Cemal Kaldırım Korupark'tan özel araçla Özlüce Tesisleri'ne giderken Ata Bulvarı'nda trafik kazası yaptıkları, kazadan sonra da Özel Bursa Acıbadem Hastanesi'ne götürüldükleri öğrenildi. Her iki futbolcunun tedbir amacıyla hastaneye götürüldüğü, herhangi bir sağlık probleminin olmadığı anlaşıldı.

ADİL CENKÇİLER: "SAĞLIK DURUMLARI İYİ"
Bursaspor Kulübü Genel Menajeri Adil Cenkçiler, futbolcuların durumlarının iyi olduğunu ve akşam yapılacak antrenmana katılacaklarını ifade ederek, "Saat 14:15'te Cemal Kaldırım ve Bangura Korupark'ta kahvaltı yaptıktan sonra tesislere gelirken trafik kazası geçirdiler. Tedbir amaçlı hastaneye götürüldüler. Şu an için sağlık durumları iyi ve akşam antrenmana katılacaklar" diye konuştu.

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2011.08.15 16:19 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - HABER MERKEZİ
A