Bandırma'da fırtınaya yakalanan deniz otobüsü geri dönmek zorunda kaldı

Bandırma'da fırtınaya yakalanan deniz otobüsü geri dönmek zorunda kaldı

Balıkesir'in Bandırma İlçesinde etkili olan fırtına nedeniyle, bu sabah İstanbul'a hareket eden deniz otobüsü bir süre sonra fırtına yüzünden geri dönmek zorunda kaldı. Dev dalgalar yüzünden bazı yolcuların rahatsızlandığı, bazılarının ise korktuğu öğrenildi.

2016.12.16 14:42 - Son Güncellenme: 2016.12.16 14:42 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
Bandırma'da fırtınaya yakalanan deniz otobüsü geri dönmek zorunda kaldı

Yurdu etkisi altına alan kar ve fırtına Balıkesir'in Bandırma İlçesinde yaşamı olumsuz yönde ettkiledi.

Bu Sabah, Bandırma-İstanbul Yenikapı-Bostancı seferini yapmak üzere 145 yolcu ile ayrılan Piyale Paşa Deniz Otobüsü yaklaşık 20 mil gittikten sonra Fener Adası yakınlarında fırtınaya yakalandı.

Bazı yolcuların rahatsızlandığı bir kısmının ise "Batacağız" paniği yaşaması sonucu deniz otobüsü Bandırma'ya geri dönmek zorunda kaldı. Sefer iptal edilirken, bilet ücretleri iade edilen yolcular ise İstanbul'da, otobüslerle gittiler.

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2016.12.16 14:42 - Son Güncellenme: 2016.12.16 14:42 - HABER MERKEZİ
A