Balıkesir'de silahlı kavgada bir kişi öldü, bir kişi yaralandı
Balıkesir'in Edremit ilçesinde ateşli silah ve bıçağın kullanıldığı kavgada yaralanarak hastaneye kaldırılan iki kişiden biri yaşamını yitirdi.
2022.10.04 20:46 - Son Güncellenme: 2022.10.04 20:46 - Güncel - HABER MERKEZİ
Hekimzade Mahallesi Kurşunlu Caddesi'nde karşılaşan S.K. (16) ve R.Ç. (16) ile İ.K. (15) ve Cahit Kazancıoğlu (38) arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma büyüyerek kavgaya dönüştü.
Tabancayla vurulan R.Ç. ile göğsünden bıçaklanan Kazancıoğlu yaralandı.
Çevredekiler tarafından Edremit Devlet Hastanesine götürülen yaralılardan Kazancıoğlu, doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Maktulün cesedi, otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi. R.Ç'nin ise hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.
Olay sonrası çalışma başlatan Edremit Emniyet Müdürlüğü ekipleri, katil zanlısı S.K'yi gözaltına aldı.
R.Ç'yi silahla yaraladığı iddia edilen diğer şüpheli İ.K'nin yakalanması için başlatılan çalışma sürüyor.
Öne Çıkan Galeriler

Öne Çıkan Videolar
-
02:02
-
01:09
-
02:17
-
00:15
-
04:35
En Çok Okunanlar
- Büyükşehir duyurdu: Bursa'da iki park...
- 5 ülkeye ihracat yapıyordu: Bursa'nın 40...
- Yıllardır beklenen kış geliyor! 75 şehir...
- Emekliler dikkat! Yarın hesaplara yatıyor
- Meteoroloji gün vererek uyardı! Bursa'ya...
- Av dönüşü otomobilden inerken tüfeği ateş...
- Bursa'da kız çocuğunun inşaatta ölü...
- Bursa'da seyir halindeyken uyuyakalan...
- Cinnet getiren anne çocuklarını öldürdü
- Aldatan kocasının cebine cihaz...
- Her ayın 10'unda 10'larca üründe 10 numara...
- Raflarda yerini almaya başladı... Zeytin...
- Bursa'nın en pahalı otomobili: Fiyatı...
- Bursa'da patron çıldırdı! 29 milyon TL'yi...
- BUSKİ'de görev değişikliği! İnegöl'ün yeni...