Balık tutarken üzerine yıldırım düştü!

Balık tutarken üzerine yıldırım düştü!

Hatay'ın Samandağ ilçesinde, koronavirüs tedbirleri nedeniyle dışarı çıkması yasak olan Seyfettin Sağaltıcı (66), Asi Nehri'nde balık avlarken yıldırım çarpması sonucu hayatını kaybetti.

2020.03.28 15:24 - Son Güncellenme: 2020.03.28 15:24 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
Balık tutarken üzerine yıldırım düştü!

Olay, öğle saatlerinde Asi Nehri'nde meydana geldi. Arkadaşları ile birlikte, koronavirüs önlemleri kapsamındaki yasağa aldırmadan yağışlı havada balık tutmak için Asi Nehri'ne gelen Seyfettin Sağaltıcı'nın üzerine yıldırım düştü.

Sağaltıcının arkadaşları, polis ve 112 sağlık ekiplerini arayarak, yardım istedi. Sağaltıcı, gelen sağlık ekiplerinin tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

Sağaltıcı'nın cansız bedeni yapılan incelemenin ardından Samandağ Devlet Hastanesi'nin morguna kaldırıldı. Acı haberi alan Seyfettin Sağaltıcı'nın yakınları ise gözyaşlarına boğuldu.

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2020.03.28 15:24 - Son Güncellenme: 2020.03.28 15:24 - HABER MERKEZİ
A