Bakanlıktan Bursa'da sanayi tesislerinin faaliyetlerine ara verildi iddialarına yanıt!

Bakanlıktan Bursa'da sanayi tesislerinin faaliyetlerine ara verildi iddialarına yanıt!

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada "Kocaeli, Bursa, Sakarya ve Tekirdağ illerindeki sanayi tesislerinin 10 gün süreyle faaliyetlerine ara vereceğine yönelik iddialar gerçeği yansıtmamaktadır." ifadelerine yer yerildi.

2020.04.14 11:46 - Son Güncellenme: 2020.04.14 12:14 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Bakanlıktan Bursa'da sanayi tesislerinin faaliyetlerine ara verildi iddialarına yanıt!
01:07 Bakan Albayrak: Üretimimizi ayakta tutacağız

İLGİLİ VİDEO

Bakan Albayrak: Üretimimizi ayakta tutacağız

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, "fabrikaların yoğun olarak bulunduğu İstanbul, Kocaeli, Bursa, Sakarya ve Tekirdağ illerindeki sanayi tesislerinin 10 gün süreyle faaliyetlerine ara vereceği" iddiasının gerçeği yansıtmadığını bildirdi.

Bakanlık, bugün bazı basın yayın organlarında yer alan, başta İstanbul olmak üzere fabrikaların yoğun olarak bulunduğu Kocaeli, Bursa, Sakarya ve Tekirdağ illerindeki sanayi tesislerinin 10 gün süreyle faaliyetlerine ara vereceği iddialarına ilişkin açıklama yaptı.

Söz konusu iddianın ''gerçeği yansıtmadığı'' belirtilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Yeni tip koronavirüs ile mücadele ettiğimiz böyle hassas bir dönemde ülkemiz ekonomisinin bel kemiği olan sanayi sektörü, üretimin durmaması için gerekli tüm önlemleri alarak büyük bir özveriyle faaliyetlerine devam etmektedir. Ülkemiz ekonomisini hedef alan bu tarz asılsız haberler, gece gündüz fedakarca çalışan emekçilerimiz başta olmak üzere tüm üretim aktörlerince üzüntüyle karşılanmaktadır."

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2020.04.14 11:46 - Son Güncellenme: 2020.04.14 12:14 - HABER MERKEZİ
A