Bakanlık'tan 'Gola Çetu' müjdesi

Bakanlık'tan 'Gola Çetu' müjdesi

TUNCELİ Belediye Başkanı Edibe Şahin, Aleviler'in kutsal mekanıyla aynı adı taşıyan Gola Çetu Parkı ve içerisindeki ziyaret yerinin yıkılması ile sonuçlanan davanın çekilmesi için Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'nun gerekli talimatı verdiğini, elektonik ortamda imzaladığı dava çekme dilekçesinin gerekli yerlere ulaştırılacağını belirtti.

2013.07.17 17:34 - Son Güncellenme: 2013.07.17 17:36 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
Bakanlık'tan 'Gola Çetu' müjdesi


Tunceli Belediye Başkanı Edibe Şahin'in Orman ve Su İşleri Bakanlığı yetkilileri ile yaptığı görüşmede davanın çekilmesi için Bakan Veysel Eroğlu'nun gerekli talimatı verdiğini, dava çekme dilekçesinin elektonik ortamda imzaladığını ve dilekçenin gerekli yerlere ulaştırılacağını belirtti. Belediye Başkanı Şahin, bu haberin sevindirici olduğunu ve Tunceliler tarafından memnuniyetle karşılandığını belirtti.

Aleviler'in kutsal mekanıyla aynı adı taşıyan Gola Çetu Parkı ve içerisindeki ziyaret yerinin daha önce Tunceli Asliye Hukuk Mahkemesi tarafından verilen yıkım kararı ile ilgili olarak davayı açan DSİ yetkilileri davayı çekeceklerini belirtmişlerdi. Daha sonra Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Aleviler'in kutsal mekanıyla aynı adı taşıyan Gola Çetu Parkı ve içerisindeki ziyaret yerinin yıkılmayacağını açıklamıştı.

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2013.07.17 17:34 - Son Güncellenme: 2013.07.17 17:36 - HABER MERKEZİ
A