Bakanlık, 'çocuklar için tehlikeli' diyerek uyardı: Toplatılıyor
Ticaret Bakanlığı, sağlığa zararlı olduğu tespit edilen bir kırtasiye ürününün satışını durdurdu. Ürün, piyasadan toplatılacak.
2025.04.10 10:56 - Son Güncellenme: 2025.04.10 11:36 - Güncel - KARAR
Ticaret Bakanlığı, 'Güvensiz Ürün Bilgi Sistemi' üzerinden sağlık riski barındıran yeni ürünleri kamuoyuna açıkladı. İlgili listede bir adet kırtasiye ürününün satışı yasaklanırken, piyasadan da toplatılmasına karar verildi.
Bakanlık, piyasa gözetimi ve denetimi faaliyeti gerçekleştiren yetkili kuruluşlar tarafından güvensizliği tespit edilen ürünleri Güvensiz Ürün Bilgi Sistemi'nde ilan etmeye devam ediyor.
Yapılan denetimlerin ardından, bir adet kırtasiye ürününün (dondurma şekilli fosforlu kalem) kullanımının sağlıksız olduğunu tespit edildi. İlgili ürün hakkında yasaklanması kararı alınırken, piyasadan da toplatılmasına karar verildi.
Öne Çıkan Galeriler

Öne Çıkan Videolar
-
00:27
-
00:52
-
01:34
-
00:15
-
00:06
En Çok Okunanlar
- Bursalılar yarın oraya akın edecek! 2000...
- Bursa'da 30 yıllık 4 mekan yerle bir edildi!
- Bursalılar dile getirdi, Başkan Bozbey...
- Bursa'da karne günü dehşeti yaşadı!
- Araç sahiplerine kontak kapattıracak zam!...
- Bursalı vali yardımcısı hayatını kaybetti!
- Bursa'da üretilecek yeni model ilk kez...
- Vandallık arttı, huzur kaçtı! Bursa'nın...
- Bursa zehir soluyor!
- Bursalılar dikkat! Elektrikler kesilecek
- 23 yıldır Marmaris'te tatil yapan İngiliz...
- Bursa'da biçerdöverde çıkan yangın ormana...
- Bursa'da 30 fabrika işçisi hastanelik oldu!
- Bursa'da icralık olan tekstil fabrikasının...
- Detaylara yine Bursada Bugün ulaştı!...