Bakanlığın verdiği ücretsiz bisikleti satışa çıkardı

Bakanlığın verdiği ücretsiz bisikleti satışa çıkardı

Karabük'te yaşayan bir kişi, Sağlık Bakanlığı tarafından kendisine ücretsiz olarak verilen bisikleti sosyal medya üzerinden satışa çıkardı.

2016.07.14 00:17 - Son Güncellenme: 2016.07.14 00:17 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
Bakanlığın verdiği ücretsiz bisikleti satışa çıkardı

Sağlık Bakanlığı'nın Karabük'te yaşayan birine ücretsiz olarak verdiği bisiklet internet üzerinden satışa çıkarıldı. İl ve ilçelerde öğrencilere hediye edilen yüzlerce bisikletten birinin sosyal medya sitesi Facebook üzerinden satışa sunulması ise 'bu kadar da olmaz' dedirtti. Karne hediyesi niteliğinde dağıtılan bisikleti bir kişi hiç kullanmadan 180 TL'den satışa çıkarması ise tepkilere yol açtı.

Facebook üzerinden "Satılık sıfır bisiklet. Sağlık Bakanlığı'ndan verilmiş olan ve hiç kullanılmayan bisiklet" ifadelerine yer vermesi ise dikkat çekti.

Daha önceden de Milli Eğitim Bakanlığı'nın öğrencilere ücretsiz olarak verdiği tabletler de internet üzerinden satışa çıakrılmıştı.

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2016.07.14 00:17 - Son Güncellenme: 2016.07.14 00:17 - HABER MERKEZİ
A