Bakan Tüfenkci Bursalı esnaflar için geliyor

Bakan Tüfenkci Bursalı esnaflar için geliyor

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı, Esnaf ve Sanatkarlar Genel Müdürlüğü koordinasyonunda yürütülen esnaf ve sanatkarları bilgilendirme toplantısı 19 Şubat 2016 tarihinde Bursa'da gerçekleştirilecek.

2016.02.17 16:51 - Son Güncellenme: 2016.02.17 16:52 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Bakan Tüfenkci Bursalı esnaflar için geliyor

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci ve bakanlığın üst düzey yöneticilerinin de yürütülen esnaf ve sanatkarları bilgilendirme toplantısı 19 Şubat 2016 Cuma günü saat 14.30'da Bursa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (BESOB) Eğitim Tesisleri'nde gerçekleştirilecek.

Esnaf ve sanatkarların en sık dile getirdikleri sorunlardan olan finansmana erişim hususunda alternatiflerin ele alınacağı toplantıda, finansal araçlar ve bu konudaki destekler alanında bilgilendirmeler yapılacak. Toplantıda, esnaf ve sanatkarlara yenilikçilik ve rekabet konusunda pratik bilgiler de verilecek. Toplantıda ayrıca, Türkiye genelinde ve Bursa özelinde KOSGEB ve Halk Bank temsilcileri tarafından esnaf ve sanatkarlara sunulan kredi, teşvik ve destekler hakkında bilgiler katılımcılara aktarılacak ve katılımcılardan gelen sorular yanıtlanacak. Konusunda uzman kişiler tarafından yenilikçilik ve rekabet üzerine pratik bilgilerin ve çeşitli yöntemlerin aktarılacağı söz konusu toplantının önemine dikkat çeken Bursa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Arif Tak, bilgilendirme toplantısının bir çok konuda esnafa ışık tutacağını söyledi.

Oda üyelerine toplantıya katılım konusunda çağrı yapan BESOB Başkanı Tak, "Sayın Bakanımız Bülent Tüfenkci ve bakanlık üst düzey kademe kadrosunun katılımıyla yapılacak olan toplantı esnaf ve sanatkarlarımız için çok önemli bilgiler içeriyor. Özellikle bayan üyelerimizin iştirakleri önemli. Sayın bakanımızın açıklayacağı konular hepimizin çok yakından ilgilendiriyor. Bu toplantıya bütün üyelerimizin katılması çok önemli buluyorum" dedi.

 

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2016.02.17 16:51 - Son Güncellenme: 2016.02.17 16:52 - HABER MERKEZİ
A