Bakan Süleyman Soylu'nun kuzeni silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti

Bakan Süleyman Soylu'nun kuzeni silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun halasının oğlu Sefa Dönmez Trabzon'da silahlı saldırıya uğradı. Durumu ciddi olarak hastaneye kaldırılan Dönmez yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

2022.07.18 21:10 - Son Güncellenme: 2022.07.18 21:49 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
Bakan Süleyman Soylu'nun kuzeni silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun Trabzon'un Of ilçesinde yaşayan kuzeni Sefa Dönmez, bir kişinin silahlı saldırısına uğradı. 3 kurşunun isabet ettiği Dönmez, Of Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

AK Parti Of İlçe Başkanı Ahmet Çapoğlu, bir tartışma sonucu Faruk Ulusoy'un Sefa Dönmez'e tabancayla ateş ettiğini belirtti. Durumu ağır olan Dönmez, doktorların yaptığı tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Olaydan sonra Fatih U. silahı ile birlikte polise teslim oldu. Polis, cinayetle ilgili soruşturma başlattı. 

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2022.07.18 21:10 - Son Güncellenme: 2022.07.18 21:49 - HABER MERKEZİ
A