Bakan Selçuk'tan kreşlerle ilgili açıklama

Bakan Selçuk'tan kreşlerle ilgili açıklama

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, "Çalışan annelerin okul öncesi kurumlarına çocuklarını verebilmeleri konusunda olumlu bir haber de yansıyacak diye düşünüyorum. Gün içinde tüm milli eğitim müdürlüklerine, okullara bilgiyi geçmiş oluruz" dedi.

2020.11.20 10:53 - Son Güncellenme: 2020.11.20 10:53 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
Bakan Selçuk'tan kreşlerle ilgili açıklama

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, TRT Haber'de açıklamalarda bulundu. Bakan Selçuk, ailelerin merakla beklediği kreşlerin durumuyla ilgili olarak, "Bugün içinde olumlu bir haber yansıyacak diye düşünüyorum" yanıtını verdi. 

Selçuk'un açıklaması:

Mobil uygulamamız ile öğrencilerin, ailesinin ve öğretmenlerin temaslı ve pozitif durumunu izleme imkanımız var. Toplumdaki genel artış okullarımızı riske sokma ihtimalini doğuruyor. Bilim Kurulu ile istişare ederek, onların tavsiyesiyle bir karar alıyoruz.

Bugüne kadar yapılan sınavların tamamı geçerli.

Çalışan annelerin okul öncesi kurumlarına çocuklarını verebilmeleri konusunda olumlu bir haber de yansıyacak diye düşünüyorum. Onunla ilgili çalışmalar devam ediyor. Gün içinde tüm milli eğitim müdürlüklerine, okullara bilgiyi geçmiş oluruz.

4 Ocak'tan iki hafta önce bir değerlendirme tekrar yapılacak. Tabloya bakacağız. Veriler bize neyi gösteriyorsa onu seçeriz. Öğrencilerin ve öğretmenlerin sağlığından daha önemli bir ölçütümüz yok.

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2020.11.20 10:53 - Son Güncellenme: 2020.11.20 10:53 - HABER MERKEZİ
A