Bakan sandığı işaret etti

Bakan sandığı işaret etti

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, "Biz gücümüzü milletten, sandıktan alıyoruz. Sandık ne derse bundan sonra bu ülkede o olacaktır. Yeter ki sandığın hak ve hukukuna hep birlikte sahip çıkalım" dedi.

2013.07.27 11:02 - Son Güncellenme: 2013.07.27 11:02 - Siyaset - HABER MERKEZİ
A
Bakan sandığı işaret etti

 HMüezzinoğlu, AK Parti İstanbul İl Teşkilatı ve Bağcılar Belediyesi işbirliğiyle, "Ramazanda Trakya Bir Başka Güzel, İstanbul Komşularıyla Güzel" sloganıyla Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesi Pazaryeri Otoparkı'nda düzenlenen iftarın ardından yaptığı konuşmada, iftar yemeklerinde paylaşılan yudumlarla birlikte kardeşliğin de paylaşıldığını söyledi.

Sevginin paylaşıldıkça büyüdüğünü belirten Müezzinoğlu, "Sevgilerimizi ne kadar çok paylaşırsak, o kadar çok kardeşliğimiz güçlenir ve kardeşliğimiz ne kadar güçlenirse, büyük güçlü Türk milleti olarak muasır medeniyet seviyesinin üzerindeki o yolculuğa inşallah çok daha hızlı, çok daha güçlü girebiliriz" diye konuştu.

Müezzinoğlu, AK Parti'nin kurulduğu günden bu yana milletle beraber, milletle omuz omuza ve gönül gönüle bir yolculuk içinde olduğunu ifade ederek, şunları söyledi:

"AK Parti olarak, kurulduğumuz günden beri teşekkür borcumuz olan ve devamlı önünde eğilmek durumunda olduğumuz, saygı duymak durumunda olduğumuz milletimiz var. Çünkü kurulduğumuz günden bugüne kadar milletimiz bizi asla yalnız bırakmadı. O zor günlerde alıp bizi başının tacı etti. Genel başkanımıza 'milletvekili olamazsın' denildiği günlerde, 'muhtar bile olamazsın' denildiği günlerden aldı çıkardı, başbakan yaptı. Bu partinin kurucularından cumhurbaşkanı yaptı. Recep Tayyip Erdoğan, 'AK Parti'yi sermayeye güvenerek kurmadık, medyaya güvenerek kurmadık, belirli güç odaklarına güvenerek kurmadık, büyük Türk milletine güvenerek bu partiyi kurduk ve milletimizle beraber yolculuk yapacağız' dedi. Kurulduğumuz günden bugüne kadar milletimizle beraber bu yolculuğu yaptık."

- "Gücümüzü milletten, sandıktan alıyoruz"

Türkiye'de sandığın hak ve hukukuna sahip çıkılması gerektiğini vurgulayan Müezzinoğlu, şöyle konuştu:

"Biz gücümüzü milletten, sandıktan alıyoruz. Sandık ne derse bundan sonra bu ülkede o olacaktır. Yeter ki sandığın hak ve hukukuna hep birlikte sahip çıkalım. Sandıkta milletimiz kimi ödüllendirecekse ödüllendirir, kimi cezlandıracaksa da cezalandırır. Sandığa karşı hepimizin boynu kıldan ince olmalıdır. Ama sandıkta başaramayanlar, sandıkta güç bulamayanlar, milletle yan yana, omuz omuza yürümeyenler ve yürüyemeyenler, milletin dertleriyle dertlenmeyenler, milletin değerlerinden onur ve gurur duymayanlar daha öncelerde olduğu gibi yine yeni yeni senaryolar yani Gezi olayları gibi olaylarla karşımıza çıkıyorlar."

Müezzinoğlu, Türkiye'nin güçlü olmasından rahatsızlık duyanlar olduğunu ifade ederek, şunları kaydetti:

"Türkiyenin güçlü olmasından rahatsız olan yalnız iç güçler, iç fırsatçılar değil. Almanya da rahatsız oluyor, Fransa da rahatsız oluyor, belirli çıkar gurupları da rahatsız oluyor. Ama kim rahatsız olursa olsun bu millet büyük bir millet, bu millet güçlü bir millet, bu millet tarihi geçmişinde dünyaya 500 yıl adaletiyle, ilmiyle, hoşgörüsüyle, medeniyet değerleriyle medeniyet sunmuş bir millet. Bu millet yeniden bu iftar sofralarında oluşan kardeşlik duygularıyla inşallah yeniden dünyaya medeniyet sunacak güçlü Türkiye'yi oluşturacaktır."

İftara, AK Parti İstanbul Milletvekili Şirin Ünal, AK Parti Tekirdağ Milletvekili Özlem Yemişçi, AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Kambur ve vatandaşlar katıldı.

 

Diğer Siyaset Haberleri için tıklayın


2013.07.27 11:02 - Son Güncellenme: 2013.07.27 11:02 - HABER MERKEZİ
A