Bakan Özer, YLSY bursuyla Hollanda'da eğitim alan öğrencilerle bir araya geldi
Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Hollanda'daki programı kapsamında YLSY bursuyla lisansüstü öğrenim gören öğrencilerle buluştu.
2022.10.19 18:56 - Son Güncellenme: 2022.10.19 18:56 - Eğitim - HABER MERKEZİ
Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Hollanda'daki temaslarını sürdürüyor. Lahey Büyükelçiliğinde, YLSY bursuyla lisansüstü öğrenim gören öğrencilerle bir araya gelen Bakan Özer, Bakanlık tarafından yurt dışına öğrenci gönderilmesini çok önemsediklerini belirterek 1416 Sayılı Yasa ile ilgili iyileştirme çalışmaları yaptıklarını söyledi. Öğrenciler talep ve önerilerini dinleyen Bakan Özer, "Hangi alanlarda, hangi ülke ön plana çıkıyorsa o alanlarda söz konusu ülkelere öğrenci göndermek istiyoruz" dedi.
Yurt dışında öğrenim gören MEB burslusu öğrencilerin ulaşım imkanlarını kolaylaştıracak bir çalışma içinde olduklarını ifade eden Özer, "Sizlerin ve eşlerinizin Türk Hava Yolları ile indirimli olarak Türkiye'ye geliş gidişinizle ilgili bir protokol imzalayacağız" açıklamasında bulundu.
Görüşmede Türkiye'nin Lahey Büyükelçisi Şaban Dişli, Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Genel Müdürü Hasan Ünsal, Lahey Eğitim Müşaviri Miyase Kaya ile Amsterdam Eğitim Ataşesi Anıl Yılmaz da hazır bulundu.
Öne Çıkan Galeriler

Öne Çıkan Videolar
-
04:35
-
03:01
-
01:23
-
00:14
-
12:15
En Çok Okunanlar
- 5 ülkeye ihracat yapıyordu: Bursa'nın 40...
- Büyükşehir duyurdu: Bursa'da iki park...
- Av dönüşü otomobilden inerken tüfeği ateş...
- Meteoroloji gün vererek uyardı! Bursa'ya...
- Bursa'da seyir halindeyken uyuyakalan...
- Aldatan kocasının cebine cihaz...
- Bursa'da kız çocuğunun inşaatta ölü...
- Bursa Yenişehir'de uyuşturucu ve silah...
- Adana Demirspor Başkanı Bedirhan Durak'tan...
- Meteoroloji 5 günlük hava tahminini...
- Mansur Yavaş'tan ön seçim kararı!
- İşini bırakıp o mesleğe geçti, şimdi...
- Bursa'da kurulan dünyanın ilk hayvan...
- Bursa ne zaman kuruldu?
- Her ayın 10'unda 10'larca üründe 10 numara...