Bakan mahalleliye karpuz yedirdi

Bakan mahalleliye karpuz yedirdi

Şanlıurfa'da bir karpuz tezgahını ziyaret eden Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, esnafla sohbet ettikten sonra buradan aldığı karpuzları mahalleliye ikram etti.

2013.06.29 15:47 - Son Güncellenme: 2013.06.29 15:47 - Siyaset - HABER MERKEZİ
A
Bakan mahalleliye karpuz yedirdi


 

Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, Şanlıurfa Milletvekilleri Mehmet Akyürek ve Seyit Eyüpoğlu ile birlikte Dede Osman Mahallesi'nde bir aileyi ziyarete giden Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Çelik, yol güzergahında bulunan bir karpuz sergisini ziyaret etti.

Burada karpuz satan esnaf ve mahalleli ile sohbet eden Çelik, sergiden aldığı karpuzları kendi elleriyle dilimleyerek çocuklara ve vatandaşlara dağıttı. Görevli memurlara da karpuz ikram eden Çelik, vatandaşlarla sohbetinin ardından mahalleden ayrıldı.

Dedeosman Mahallesi'nde çocukları cezaevinde bulunan Toprak ailesini ziyaret eden Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, ailenin sorunlarını dinledi. Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç ve beraberindekilerle birlikte evin avlusunda oturan Çelik, ziyaret sonrası mahalle sakinleriyle görüştü. Bir kadının yardım isteği ile ilgili gerekenin yapılması için yetkililere talimat veren Çelik, gecenin geç saatlerinde beraberindekilerle mahalleden ayrıldı.

Diğer Siyaset Haberleri için tıklayın


2013.06.29 15:47 - Son Güncellenme: 2013.06.29 15:47 - HABER MERKEZİ
A