Bakan Koca, sağlık çalışanlarına yönelik saldırıda iki kişinin tutuklandığını açıkladı

Bakan Koca, sağlık çalışanlarına yönelik saldırıda iki kişinin tutuklandığını açıkladı

Sağlık Bakanı Koca, Sivas'taki sağlık çalışanlarına yönelik saldırıda sosyal medyadan iki kişinin tutuklandığını açıkladı.

2021.04.14 21:32 - Son Güncellenme: 2021.04.14 21:32 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
Bakan Koca, sağlık çalışanlarına yönelik saldırıda iki kişinin tutuklandığını açıkladı
06:14 Hasta yakınları hastaneyi birbirine kattı: 8 gözaltı

İLGİLİ VİDEO

Hasta yakınları hastaneyi birbirine kattı: 8 gözaltı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, açıklamasında "Bu fotoğraf salgında sağlık hizmeti veren bir hastanemizden. Sağlık çalışanlarımıza saldırarak bu manzaraya sebep olan şahıslar göz altına alındı. İçlerinden iki kişi tutuklandı. Sağlık çalışanlarına sözde değil eylemde sahip çıkmak hepimizin sorumluluğu. Dr. Kemal Gökhan Günel ile bir kez daha telefonda görüştüm. Kendisinin nezdinde tüm hekimlerimizin haklarına sahip çıktığımızın bilinmesini isterim. Ayrıca yargı teşkilatımıza da hassasiyetleri sebebiyle teşekkür ederim." dedi.

NE OLMUŞTU?

Olay, Sivas Numune Hastanesi Acil Servisi'nde meydana geldi. Ayağında kırık şüphesi bulunan Y.Ö., hastanenin acil servisine müracaat etti. Hastayla birlikte acil servise gelen yakınlarını, iddiaya göre güvenlik personeli içeride kalabalık oluşturmamaları yönünde uyardı. Bunun üzerine çıkan tartışmada hasta yakınları, 6 özel güvenlik elemanına saldırarak, acil servisin içerisindeki malzemelere de zarar verdi. Güvenlik güçlerinin müdahalesiyle yatıştırılan olay sonrasında hasta yakınlarından 2'si kadın toplam 8 kişi gözaltına alındı. 

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2021.04.14 21:32 - Son Güncellenme: 2021.04.14 21:32 - HABER MERKEZİ
A