Bakan Eroğlu'ndan tünel sözü

Bakan Eroğlu'ndan tünel sözü

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu Muğla'nın Dalaman İlçesi'nde yaptığı açıklamada, Muğla- Fethiye arasındaki tünelin ücretli olması nedeniyle bazı şikayetler aldıklarını, en kısa sürede bölgeye ikinci tünelin yapılacağı sözünü verdi.

2013.08.17 18:41 - Son Güncellenme: 2013.08.17 18:41 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
Bakan Eroğlu'ndan tünel sözü

Dalaman Havalimanı'na gelen Orman ve Su İşleri Müdürü Veysel Eroğlu'nu çok sayıda partilinin yanı sıra, Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Muğla İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Halil Çelik, AK Parti Muğla Milletvekili Ali Boğa, daire müdürleri ve AK Parti Teşkilatı karşıladı. Bakan Eroğlu uzun bir konvoyla Dalaman Devlet Üretme Çiftliği Sosyal Tesisleri'ne geçti. Buradaki yemeğin ardından Bakan ve beraberindekiler AK Parti Dalaman İlçe Teşkilatı'nı ziyaret etti. Dalaman'ın kendisi için çok önemli bir ilçe olduğunu belirten Bakan Eroğlu, "1980 yılından bu yana Dalaman'a bir çok kez geldim. O dönem kağıt fabrikası genel müdürülüğünde çalışıyordum. Nasıl gelip gideceğimi kara kara düşünürdüm. Ancak şimdi bu güzel ilçeye gelmek çok kolay. Göcek Tüneli'nin ücretli olmasıyla ile ilgili bazı şikayetler geliyor. En kısa sürede, Muğla ile Fethiye arasına bir tünel daha yapmayı düşünüyoruz. O tünel ücretsiz olacak. Dalaman son 11 yılda çok gelişti. Burayla ilgili bakanlığımıza onaylanması gereken bir proje gelirse bekletmemeye çalışıyoruz. ama bazı şeyler bizim elimizde değil. Muğla için bugüne kadar 59 büyük projeye imza attık. Bunların bir çoğu tamamlandı. Bugün ve yarın Fethiye'de 20 yeni projeyi hayata geçireceğiz. Açılış ve temel atma törenlerine katılacağım. Ardından Boğalar Köyü'nde yapılacak yayla şenliğinde bulunacağım. Ve bu iki gün boyunca sizlerin sorunlarını dinleyeceğim" dedi.

Bakan Eroğlu konuşması sonrasında Dalaman ilçe stadında kendini bekleyen helikoptere binerek ilçeden ayrılıp Fethiye İlçesi'ne bağlı Boğalar Köyü'ne doğru yola çıktı.

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2013.08.17 18:41 - Son Güncellenme: 2013.08.17 18:41 - HABER MERKEZİ
A