Bakan çelik'ten karpuz ikramı

Bakan çelik'ten karpuz ikramı

Bakan Faruk Çelik, Şanlıurfa'da elleriyle karpuz kesip dağıttı.

2013.06.29 22:21 - Son Güncellenme: 2013.06.30 09:08 - Güncel
A
Bakan çelik'ten karpuz ikramı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Şanlıurfa'da bir karpuz tezgahını ziyaret ederek, mahalleliye kendi elleriyle karpuz ikram etti.

Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, Şanlıurfa milletvekilleri Mehmet Akyürek ve Seyit Eyüpoğlu ile birlikte Dede Osman Mahallesi'nde bir aileyi ziyarete giden Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, ziyaret öncesinde yol güzergâhında bulunan bir karpuz sergisine uğradı. Burada karpuz satan esnaf ve mahalleli ile sohbet eden Bakan Çelik, sergiden aldığı karpuzları kendi elleriyle dilimleyerek, çocuklara ve vatandaşlara dağıttı. Görevli memurlara da karpuz ikram eden Bakan Çelik, vatandaşlarla sohbetinin ardından buradan ayrıldı.

Dedeosman Mahallesi'nde çocukları cezaevinde bulunan Toprak ailesine uğrayan Bakan Çelik, ailenin sorunlarını dinledi. Evin avlusunda, Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç ve beraberindekilerle birlikte oturan Çelik, ziyaret sonrası bir kadının yardım talebiyle ilgili ilgilenilmesi talimatını da verdi. Bakan Çelik gecenin geç saatlerinde beraberindekilerle birlikte mahalleden ayrıldı. 

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2013.06.29 22:21 - Son Güncellenme: 2013.06.30 09:08 - Ramazan Acar
A