Bakan Albayrak'tan Devlet Bahçeli'ye teşekkür mesajı
Hazine ve Maliye Bakanı Albayrak, MHP lideri Devlet Bahçeli'ye Twitter'dan teşekkür mesajı yayınladı. Albayrak,"Tüm gayreti ile Büyük ve Güçlü Türkiye idealini sahiplenen, siyasette gayesi millet olan sizlerin ekonomideki mücadelemize verdiği destek bizler için tarifsizdir." ifadelerini kullandı.
2020.05.09 20:18 - Son Güncellenme: 2020.05.09 20:24 - Ekonomi - HABER MERKEZİ
Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, MHP lideri Devlet Bahçeli'nin "IMF heyetiyle otel lobilerinde kulis yapanlar Türkiye ekonomisine atıp tutuyorlar. Çok başarılı bulduğumuz Sayın Berat Albayrak'a verip veriştiriyorlar! İnsan da biraz edep olur, biraz erdem olur, Kemal Derviş'in yardakçıları, devşirilmiş ucubeler Türk milletini kandıramazlar" sözlerine ilişkin teşekkür mesajı yayınladı.
Albayrak açıklamasında "Tüm gayreti ile Büyük ve Güçlü Türkiye idealini sahiplenen, siyasette gayesi millet olan sizlerin ekonomideki mücadelemize verdiği destek bizler için tarifsizdir. Bu destek ile aşamayacağımız badire yoktur. Size ve şahsınızda MHP ailesine şükranlarımı sunarım" ifadelerini kullandı.
Tüm gayreti ile Büyük ve Güçlü Türkiye idealini sahiplenen, siyasette gayesi millet olan sizlerin ekonomideki mücadelemize verdiği destek bizler için tarifsizdir. Bu destek ile aşamayacağımız badire yoktur. Size ve şahsınızda MHP ailesine şükranlarımı sunarım. @dbdevletbahceli https://t.co/W14hXMAPQW
-- Berat Albayrak (@BeratAlbayrak) May 9, 2020